این روزها داشتن شغلی پر درآمد دغدغه فکری بسیاری از خانمها شده است. یک شغل خوب و پردرآمد که با روحیه شما سازگار باشد، نهتنها باعث بالا رفتن استقلال مالی است بلکه از لحاظ روانی باعث بالا رفتن اعتماد به نفس میشود. بدون شک برای رسیدن به هر حرفه و شغلی باید مسیری را طی کنیم، پس بهتر است قدم در راهی بگذاریم که میدانیم هدفی طلایی انتظار ما را میکشد. فراموش نکنید که هر راهی مشکلات و سختیهای خود را دارد. اگر در طول مسیر به درستی قدم برندارید در آخر راه با مشکل مواجه میشوید و به نتیجه موردنظر نمیرسید. البته در این مشاغل هیچ ترتیب آماری وجود ندارد؛ همه چیز نسبی است و به تواناییهای شما بستگی دارد.
هرچه مردم زیباتر، درآمد شما بیشتر
در روزگاری که زیبا بودن و زیبا دیده شدن برای همه ما پر اهمیت است، بسیاری از خانمها مدت زمان زیادی از وقت خود را در آرایشگاهها میگذرانند. علاوه بر آن هر روز بر تعداد و تنوع روشهای زیبایی مانند کاشت ناخن،اکستیشن و. . . افزوده شده و این امر باعث جذب بیشتر خانمها به آرایشگاهها میشود. کافی است شما مدت کوتاهی – حدود یک تا دو سال- را به یادگیری حرفه آرایشگری اختصاص دهید. سعی کنید در این مدت تواناییهای خود را ارتقا دهید تا صاحب یکی از مشاغل پر درآمد ایران شوید. خانم «ش» با ۲۰ سال سابقه در این حرفه میگوید:«کافی است فرد پس از دوره دیدن با اصول اولیه کار آشنا باشد. اگر در زمینهای کمی ضعیف است همکاری را انتخاب کند که در آن زمینه مهارت دارد تا با همکاری یکدیگر آرایشگاه را اداره کنند. هرچند هزینه روزانه آرایشگری نسبتا زیاد است اما به نسبتی که لوازم کار ما گران میشود، هزینهای که از مشتریان دریافت میکنیم بالا میرود. »مزیت مثبت این حرفه علاوه بر درآمد بالا، محیط شغلی آرام و به دور از خطرات و گرما یا سرمای محیط بیرون است. از معایب این حرفه میتوان به این موضوع اشاره کرد که شما باید بعد از اتمام دورهآموزش آرایشگری، اقدام به افتتاح آرایشگاه کنید. هزینههای اولیه که شامل اجاره مکانی مناسب، لوازم آرایشی-بهداشتی و… میشود هم نسبتا زیاد است اما درصورتی که مراحل را دقیق و درست طی کنید، استقبال از آرایشگاه شما درآمدی فوقالعاده برایتان درپی دارد.
روپوش سفید جادویی
پزشکی یکی دیگر از مشاغل پر درآمد است. سلامت جسم و بدن همیشه برای افراد مهم است و مردم همیشه، حتی بدون آنکه خود بخواهند به پزشکان نیاز دارند. علاوه بر آن این روزها بازار جراحان زیبایی و متخصصان پوستو زیبایی داغداغ است و تعداد مراجعهکنندگان آنها هر روز بیشتر از روز قبل است. البته ناگفته نماند که دستیابی به این شغل نیاز به تلاش و صبر و حوصله بیشتری دارد. خانم «ف. شاهبختی» که ۱۱ سال است در این زمینه و در حوزه دندانپزشکی فعالیت میکند، میگوید: «اگر خانمی احتمال دهد که بعد از گرفتن مدرک به دلیل جنسیتش مراجعهکننده زیادی ندارد، کاملا در اشتباه است. من از اوایل کارم مراجعهکننده داشتم و از درآمدم راضی هستم. »
استرس بالا و خستگی روحی به دلیل برخورد مکرر با افراد بیمار میتوانند از نکات منفی این حرفه باشد.
ثبت لحظههای ماندگار پولساز
گرفتن عکس یادگاری در مناسبتهای مختلف همیشه مورد علاقه مردم بوده است. ممکن است به دلیل عرضه گوشیهای دوربیندار و دوربینهای عکاسی خانگی در بازار، این تصور وجود داشته باشد که مردم دیگر به آتلیههای عکاسی مراجعه نمیکنند، در صورتی که این تصور کاملا اشتباه است و گذر اکثر مردم حداقل چند بار در زندگی خود برای داشتن عکس حرفهای به آتلیههای عکاسی میافتد. برای رسیدن به این حرفه کافی است در یکی از کلاسهای آموزش عکاسی، که در این روزها تعداد آنها هم کم نیست، شرکت کرده و در طول کلاس مهارت خود را بالا ببرید. ممکن است در ابتدا هزینه کلاس و تهیه دوربین عکاسی بالا به نظر برسد اما فراموش نکنید این هزینه یک سرمایهگذاری است. کافی است پشتکار و ابتکار به خرج دهید تا مردم با دیدن چند نمونه از کارهای شما برای اینکه از آنها عکس بندازید در صف باشند. در این صورت شما ۱۰ برابر هزینه اولیه خود درآمد کسب میکنید. از نظر خانم «ح. حسینی» که ۴ سال است آتلیه تخصصی دارد، مزیت این حرفه در این است که عکاس قادر است مشتریانش را خودش انتخاب کند و هیچ مراجعهکننده آقایی را نپذیرد. هزینه روزانه آن کم است و کافی است یک دوربین حرفهای بخرید و تا چندین سال از آن استفاده کنید. کاهش تعداد مراجعهکنندگان در ماههای خاص سال و هزینههای ارتقا دادن ابزار کار نکته منفی این شغل محسوب میشود.
جداییهای درآمدزا
پیشنهاد شغل وکالت به دلیل تقاضای مشتریها کمی غمانگیز به نظر میرسد اما حقیقت همیشه تلخ بوده و بسیاری از افراد در شرف طلاق نیاز به یک وکیل دارند. علاوه بر طلاق و جدایی،مردم برای مسائل دیگری مثل تقسیم ارث و میراث، کش مکش راجع به یک ملک و. . . نیازمند وکیل هستند. شاید قبول شدن در رشته حقوق برای بسیاری از ما کابوس باشد اما مسئله قابل توجه این است که آنچه در این رشته اهمیت دارد قبول شدن در آزمون وکالت بعد از دریافت مدرک لیسانس از هر دانشگاهی است. در کارت مشخصات هیچ وکیلی، دانشگاهی که او در آن مدرک گرفته ذکر نشده است. پس از آن کافی است در اولین پرونده حقوقی خود موفق شوید تا متقاضیان خواستار ملاقات با شما شوند. خانم «میم. عسگری»، وکیل پایه یک دادگستری با ۷ سال سابقه است. او درباره شغل وکالت میگوید:« حضور زنان وکیل در حمایت از حقوق زنان بسیار تاثیرگذار است. زیرا خانمها بهخاطر جنسیت یکسان با زنان وکیل، احساس راحتی بیشتری با آنان میکنند و در نتیجه در مسائل مربوط به حقوق زن ، مراجعات خانمها بیشتر به سوی وکلای خانم است.»نکته مثبت درباره این رشته این است که حتی در صورتی که شما در پرونده ای موفق نشوید باز هم حقالزحمه خود را دریافت میکنید. همچنین میتوانید به راحتی با کسانی که به نظرتان مطلوب نیستند همکاری نکنید. نکته ناخوشایند درباره این حرفه، شکست است. اگر شما در یکی از پروندههای خود شکست بخورید اعتبار خود را برای مدت طولانی از دست میدهید. بهویژه اگر این پرونده، اولین پرونده کاری شما باشد.
مدیریت بیمه؛ ضامن درآمد شما
دنیای امروز، دنیای حوادث غیر قابل پیشبینی است؛ به همین دلیل مردم برای محافظت کردن از جان و اموال خود همواره از بیمه استقبال میکنند. در صورتی که در یکی از رشتههای مرتبط با مدیریت بیمه، دارای مدرک تحصیلی هستید میتوانید پس از درخواست از مراکز بیمه، مدیر یکی از شعبههای دفاتر بیمه باشید. البته در صورتی که در این زمینه دارای مدرک تحصیلی نیستید هم نباید ناامید شوید. کافی است کمی صبر و پشتکار داشته باشید و بعد از شرکت در کلاسهای آموزشی که توسط شرکتهای بیمه برگزار میشود و جلب رضایت آنها صاحب دفتر بیمه شوید. خانم «ش. نیلقاز» ۵ سال است که مدیریت نمایندگی بیمه را بر عهده دارد. توصیه او به شما این است که فراموش نکنید این حرفه نیاز به ارتباطات قوی و بازاریابی خوب دارد. در این صورت است که شعبه شما به شعبه شناختهشده تبدیل میشود. در ازای بیمه کردن اموال مردم، شما پورسانت خود را که بین ۵ تا ۲۵درصد است، دریافت میکنید.
این حرفه نکته منفی ندارد مگر آنکه بازاریابی شما ضعیف باشد.
منبع:مجله زندگی ایده آل
فاطمه دانشور، متولد سال ۵۳، مدیر عامل و موسس شرکت سپهر آسیا است. او عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و بنیانگذار مؤسسه نیکوکاری مهرآفرین است.
داستان زندگی و تلاشهای دانشور میتواند برای هر زن ایرانی سرمشق باشد. او زمانی که تنها ۲۷ سال داشت بدون سرمایه مالی زیاد و با پشتکار فراوان، کسب و کار شخصی خودش را شروع کرد. بزرگترین سرمایه دانشور جسارت و روابط عمومی بالایش بود. او لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی دارد و فوقلیسانس مدیریت. اما داشتن مدرک فوقلیسانس و یک کار تمام وقت در یک شرکت دولتی با تمام مزایای آن آخرین خواسته دانشور نبود. …
زندگی نامه و داستان ثروتمند شدن خانم فاطمه دانشور رو بصورت فایل ورد قابل دانلود گذاشتم کمی طولانی ولی خیلی نکات آموزنده داره که حتما پیشنهاد می کنم بخونید .
خیلی ممنون از سایت خوب و اموزندهی شما.مطلب خیلی خوبی بود
سلام بر شما
سایت زیبا و بسیار مفیدی دارید. ممنون از مطالب خوبتون
خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیم.
با تشکر