مواد نگهدارنده شراب
مواد نگهدارنده شراب شراب یکی از نوشیدنیهایی است که از قرنها پیش بخش ثابت بسیاری از محافل و جشنها بوده است. باستانشناسان بر این باورند که این نوشیدنی به طور تصادفی در گرجستان امروزی کشف ادامه مطلب
کاربرد پاپریکا در صنایع غذایی
کاربرد پاپریکا در صنایع غذایی طعم غذا برای همهی انسانها اهمیت دارد. ادویهها اصلیترین ماده برای طعم دادن به غذاها هستند. قرنها است که ادویهها بخش مهمی از غذاهای روزانهی انسانها را تشکیل میدهند؛ در ادامه مطلب
زلال کردن آبجو – طرز تهیه آبجو شفاف
آبجو یکی از نوشیدنی های بسیار قدیمی است که قدمتی به درازای تمدن بشری دارد. این نوشیدنی بعد از آب و چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در میان مردم سراسر دنیا است. در ادامه مطلب
روش تولید پودر ژله با فرمول
آیا تابحال فکر کردید چطور خودتان می توانید دست به ساخت پودر ژله بزنید؟ روش تولید پودر ژله در خانه سخت است یا نه؟ بسیاری از افراد علاقه زیادی به خوردن دسر بعد از هر ادامه مطلب
آموزش تهیه کوکی هندوانه ویژه شب یلدا
یلدا این شب باستانی رو به شما بانوان هنرمند تبریک می گویم. در این پست ویژه، آموزشی ازتهیه کوکی هندوانه ، شیرینی ویژه شب یلدا تهیه کرده ایم. کوکی مدلی از یک شیرینی صاف و ادامه مطلب
چگونه سریع تر غذا را آماده کنیم !
غذاهای سریع و رضایت بخش برای خانواده همه را خوشحال نگه خواهد داشت و به شما زمان بیشتری برای لذت بردن از با هم بودن میدهد. زیاد پیش میآید که شما مهمانی را برای ناهار ادامه مطلب
آشپزی خانم های کارمند و شاغل
«وقت کم و اعمال بسیار»؛ این شرح حال تمام زنان کارمند است؛ زنانی که باید با یک دست چند تا هندوانه بزرگ بردارند و بیآنکه به هیچ کدام از این هندوانهها ضربهای وارد شود، آنها ادامه مطلب
ایده های شیرینی کریسمس
کریسمس شادباش سال نو میلادی رو به همه عزیزان و خصوصا دوستان مسیحی همیشه همراه بانوی پارسی، شادباش عرض می کنیم. ایده هایی برای تزئین شیرینی های ویژه کریسمس این ایده ها بسیار ساده و ادامه مطلب
طرز تهیه فلافل مخصوص + 9 ترفند خوشمزه تر شدن آن
فلافل غذایى خوشمزه و مورد پسند بچه ها و نوجوانان در حال رشد است . شما مى توانید خود این غذاى سرشار از انرژى را براى فرزند دلبندتان آماده کنید. این غذا تند است ادامه مطلب
آموزش انواع ژله فانتزی
تزئین چند مدل ژله بسیار زیبا – ژله مجلسی و خوشمزه را با ساده ترین امکانات و نکات ریز یاد بگیرید ! ژله با مغز متفاوت انجام این کار ممکن نیست به جز با داشتن ادامه مطلب
اسموتی کاپوچینو و انبه توت فرنگی – اسموتی تابستانی
اسموتی پروتئینی کاپوچینو وانیلی نوشیدنی سالم و مقوی 1 قاشق غذاخوری پودر پروتئین وانیلی 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده (عسل، شکر یا خرما) یک شات اسپرسو 1/2 فنجان شیر با چربی 2% 1 فنجان ظرف ادامه مطلب
سس اصیل اسپاگتی ایتالیایی
سس اسپاگتی ایتالیایی خانگی نویسنده: لورن Greutman زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳ ساعت زمان کل: ۳ ساعت و ۱۵ دقیقه برای ۸-۱۰ نفر دستور سس اسپاگتی از بهترین سس های اسپاگتی ایتالیایی ادامه مطلب
آموزش خامه کشی کیک
روش های زیادی برای تزیین کیک برای مراسمات گوناگون وجود داره. ما سعی می کنیم ساده ترین مدل های خامه کشی و تزیین کیک رو بصورت تصویری به عزیزانم آموزش دهیم. لطفا اگر تجربه ای ادامه مطلب