3 دستگاه ضروری بوش برای پخت و پز در آشپزخانههای مدرن
آشپزخانه، قلب هر خانه است و به عنوان فضایی که در آن نه تنها غذا تهیه میشود بلکه لحظات شیرینی نیز با خانواده و دوستان به اشتراک گذاشته میشود، اهمیت ویژهای دارد. برای اینکه این ادامه مطلب
میشه بجای نشاسته ذرت از نشاسته گندم استفاده کرد
نشاسته ذرت و نشاسته گندم هر دو انواع مختلفی از نشاسته هستند که در آشپزی و صنایع غذایی کاربرد دارند، اما ویژگیها و کاربردهای متفاوتی دارند. نشاسته ذرت به دلیل طعم خنثی، قدرت غلیظکنندگی بالا، ادامه مطلب
طرز تهیه میوه خشک به روش خانگی
شکی نیست که خوردن میوه تازه، آثار مثبت فراوانی بر سلامتی جسمانی دارد. اما مصرف میوه خشک هم مزایای متعددی دارد. میوههای خشک به دلیل ساختار خاصشان سرشار از ویتامین، املاح و مواد معدنی هستند. ادامه مطلب
کاربرد پاپریکا در صنایع غذایی
کاربرد پاپریکا در صنایع غذایی طعم غذا برای همهی انسانها اهمیت دارد. ادویهها اصلیترین ماده برای طعم دادن به غذاها هستند. قرنها است که ادویهها بخش مهمی از غذاهای روزانهی انسانها را تشکیل میدهند؛ در ادامه مطلب
روش تولید پودر ژله با فرمول
آیا تابحال فکر کردید چطور خودتان می توانید دست به ساخت پودر ژله بزنید؟ روش تولید پودر ژله در خانه سخت است یا نه؟ بسیاری از افراد علاقه زیادی به خوردن دسر بعد از هر ادامه مطلب
آشپزی خانم های کارمند و شاغل
«وقت کم و اعمال بسیار»؛ این شرح حال تمام زنان کارمند است؛ زنانی که باید با یک دست چند تا هندوانه بزرگ بردارند و بیآنکه به هیچ کدام از این هندوانهها ضربهای وارد شود، آنها ادامه مطلب
سس اصیل اسپاگتی ایتالیایی
سس اسپاگتی ایتالیایی خانگی نویسنده: لورن Greutman زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳ ساعت زمان کل: ۳ ساعت و ۱۵ دقیقه برای ۸-۱۰ نفر دستور سس اسپاگتی از بهترین سس های اسپاگتی ایتالیایی ادامه مطلب
راه های تشخیص مرغ، گوشت و ماهی سالم
گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون و کبود است و بر اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز روشن میشود که در این حالت باید از مصرف آن جداً خودداری کرد. گوشت ادامه مطلب