مواد نگهدارنده شراب
مواد نگهدارنده شراب شراب یکی از نوشیدنیهایی است که از قرنها پیش بخش ثابت بسیاری از محافل و جشنها بوده است. باستانشناسان بر این باورند که این نوشیدنی به طور تصادفی در گرجستان امروزی کشف ادامه مطلب
کاربرد پاپریکا در صنایع غذایی
کاربرد پاپریکا در صنایع غذایی طعم غذا برای همهی انسانها اهمیت دارد. ادویهها اصلیترین ماده برای طعم دادن به غذاها هستند. قرنها است که ادویهها بخش مهمی از غذاهای روزانهی انسانها را تشکیل میدهند؛ در ادامه مطلب
زلال کردن آبجو – طرز تهیه آبجو شفاف
آبجو یکی از نوشیدنی های بسیار قدیمی است که قدمتی به درازای تمدن بشری دارد. این نوشیدنی بعد از آب و چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در میان مردم سراسر دنیا است. در ادامه مطلب
روش تولید پودر ژله با فرمول
آیا تابحال فکر کردید چطور خودتان می توانید دست به ساخت پودر ژله بزنید؟ روش تولید پودر ژله در خانه سخت است یا نه؟ بسیاری از افراد علاقه زیادی به خوردن دسر بعد از هر ادامه مطلب
آشپزی خانم های کارمند و شاغل
«وقت کم و اعمال بسیار»؛ این شرح حال تمام زنان کارمند است؛ زنانی که باید با یک دست چند تا هندوانه بزرگ بردارند و بیآنکه به هیچ کدام از این هندوانهها ضربهای وارد شود، آنها ادامه مطلب
تزئین حلوا
با آرزوی قبولی طاعات و عبادت های شما عزیزان، مدل هایی از تزئین حلوا براتون قرار دادم که امیدوارم در این ماه بتونید ازش استفاده کنید. ابتدا از کارای خودم میزارم و بعد انتخابی از ادامه مطلب
مقایسه انواع قابلمه و ماهی تابه
مقایسه 7 نوع قابلمه و ماهی تابه از نظر جنس در پخت و پز قابلمه باید تحمل این حرارت را داشته باشند تا در اثر حرارت دچار تغییرات نشوند، مخصوصا پوشش داخلی آنها. ادامه مطلب
راه های تشخیص مرغ، گوشت و ماهی سالم
گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون و کبود است و بر اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز روشن میشود که در این حالت باید از مصرف آن جداً خودداری کرد. ادامه مطلب