سس اصیل اسپاگتی ایتالیایی
سس اسپاگتی ایتالیایی خانگی نویسنده: لورن Greutman زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 3 ساعت زمان کل: 3 ساعت و 15 دقیقه برای 8-10 نفر دستور سس اسپاگتی از بهترین سس های اسپاگتی ایتالیایی ادامه مطلب
تزئین حلوا
با آرزوی قبولی طاعات و عبادت های شما عزیزان، مدل هایی از تزئین حلوا براتون قرار دادم که امیدوارم در این ماه بتونید ازش استفاده کنید. ابتدا از کارای خودم میزارم و بعد انتخابی از ادامه مطلب
مقایسه انواع قابلمه و ماهی تابه
مقایسه 7 نوع قابلمه و ماهی تابه از نظر جنس در پخت و پز قابلمه باید تحمل این حرارت را داشته باشند تا در اثر حرارت دچار تغییرات نشوند، مخصوصا پوشش داخلی آنها. ادامه مطلب
راه های تشخیص مرغ، گوشت و ماهی سالم
گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون و کبود است و بر اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز روشن میشود که در این حالت باید از مصرف آن جداً خودداری کرد. ادامه مطلب