۱

خورشت بامیه

خورشت بامیه

مواد لازم:

بامیه 12 الی 15 عدد خورشت بامیه

لپه 1 پیمانه

رب 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد سرخ کرده

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

قارچ 7 الی 8 عدد معادل 150 گرم

لیمو عمانی 4 عدد

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

سیب زمینی خلال شده برای تزئین

زعفران به میزان لازم

فلفل دلمه 1 عدد کوچک

 

از بامیه های جوان و کوچک استفاده میکنیم.

لپه را از یک ساعت قبل خیس میکنیم و بعد نیم پز میکنیم.

در صورتی که لیمو عمانی دوست نداشته باشیم میتوانیم از غوره استفاده کنیم.

سیب زمینی را سعی میکنیم خودمان خلال کرده و سرخ کنیم بعد داخل توری بریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. و از خلالهای آماده استفاده نکنییم.

ظرف را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن داخل آن میریزیم.

میتوان از بامیه ها به صورت درسته استفاده کرد یا آنها را حلقه کرد.

بامیه ها را به روغن اضافه میکنیم. و کمی تفت میدهیم.

قارچ خرد شده و فلفل دلمه را هم به مواد اضافه میکنیم.

قارچها را کمی درشت تر و ضخیم تر خرد میکنیم.

میتوانیم آب یک عدد لیموترش را روی قارچها بریزیم تا سفیدی قارچ حفظ شود و سیاه نشود.

مواد را تفت میدهیم و بعد لپه نیم پز شده را اضافه میکنیم.

زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و تفت میدهیم تا خامی رب گرفته شود.

فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم.

دارچین و زعفران را برای آخر کار نگه میداریم تا عطر آنها در غذا حفظ شود.

اگر داخل خورشت دارچین را زود اضافه کنیم طی مراحل پخت، ته خورشت مقداری طعم تلخی میگیرد.

حدود یک تا یک و نیم لیوان آب اضافه میکنیم.

لیموعمانی ها را 5 دقیقه داخل آب سرد میگذاریم بماند.

با چنگال روی لیموها چند سوراخ ایجاد میکنیم بعد داخل خورشت می اندازیم.

در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت بماند و جا بیفتد.

ده دقیقه مانده به آخر پخت خورشت پیاز داغ و زعفران و دارچین را اضافه میکنیم.

وقتی غذا آماده شد با خلالها تزئین میکنیم.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 به این صفحه یه امتیاز بده

میانگین رتبه : ۰ *** تعداد رای : ۰
spinner در حال ثبت رای

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • لینک در کامنت ارسال اصلا قرار ندید چون تایید نمیشه
  • از الفاظ رکیک و بی ادبانه خودداری کنید
  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

با این شرایط موافق هستید.

  1. میترا گفت:

    گرسنم شد اینو دیدم 🙁