0

آش رشته

سایت پرشین لیدی

آش رشته

 

مواد لازم ( برای ۴ نفر ) :

رشته مخصوص آش : ۴۰۰ گرم

سبزی آش : ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) ۱ کیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) : ۴۵۰ گرم

نعناع خشک : ۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم

پیاز : ۴ عدد متوسط

کشک ساییده غلیظ : ۲ لیوان

آرد : ۲ قاشق

روغن : به میزان لازم

قره قوروت : به میزان لازم

نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه: حبوبات را از24 ساعت قبل خیس می کنیم و آب آنرا چند بار عوض میکنیم . سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد(عدس را کمی کمتر از بقیه حبوبات می پزیم ). بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. قره قوروت را در کمی آب گرم حل کرده به آش اضافه می کنیم . رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *