بانوی پارسی
۰

طرز تهیه کیک میوه ای

persianlady.ir

مواد لازم برای 8 نفر:persianlady.ir

میوه جات خشک: 1/5 پیمانه (توت فرنگی، انبه و گلابی)

آب پرتقال : نصف پیمانه

آرد : یک پیمانه

کره : یک پیمانه

شکر : نصف پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

گردو: نصف پیمانه خرد شده

جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

مربای زردآلو: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

از یک روز قبل میوه های خشک را در آب پرتقال خیس کرده و درب ظرف را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.

در روز تهیه کیک، فر را از قبل روی حرارت 325 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در کاسه مخلوط کنف کره و شکر را خوب همزده و مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را به صورت هر بار یک عدد به مخلوط کن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

گردو و میوه های خشک را باهم مخلوط کرد و به مخلوط فوق اضافه کنید.

آرد، جوش شیرین، دارچین ، زنجبیل و نمک را باهم مخلوط کنید و به مخلوط فوق اضافه کنید.

مایه کیک را درون قالب گرد چرب شده ریخته و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود در فر قرار دهید

برای تزئین کیک ، مربای زرد آلو را با یک قاشق آب مخلوط کرده و درون قابلمه ای روی حرارت کم قرار داده تا غلیظ شود.

مربای غلیظ شده را روی سطح کیک بمالید.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *