0

زنان چرا دیر ارضا میشوند

زنان چرا دیر ارضا میشوند

زنان چرا دیر ارضا میشوند

برقراری رابطه جنسی و رسیدن هر دو طرف رابطه به ارگاسم، از بهترین روشهایی است که می تواند باعث ایجاد عشق و پایداری رابطه میان زوجین شود. لذت بردن از رابطه، باید دو طرفه باشد؛ در غیر اینصورت تنها رسیدن مردان به ارگاسم می تواند ادامه رابطه و زندگی را دچار مسائل و مشکلاتی گاهاً جبران ناپذیر کند. دلایل بسیاری وجود دارد که می تواند باعث دیرارضا شدن زنان شود، که در این مقاله از مجله تخصصی بانوان سایت پرشین لیدی این موضوع را بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.

عوامل موثر بر دیر ارضا شدن خانم ها

دیر ارضا شدن برخی از خانم‌ها می تواند، علل بسیاری داشته باشد، از علل جسمی گرفته تا روحی که در هر شخصی متفاوت است.
از جمله مهمترین این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بیماری های جسمی

برخی از بیماریها می توانند باعث دیر ارضاشدن خانم ها شوند از جمله، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، آسیب های نخاعی، مشکلات لگنی، اختلالات هورمونی مانند کاهش استروژن یا تستوسترون و یا افزایش پرولاکتین، ناهنجاری های ساختاری، عفونت های دستگاه تناسلی، تیروئید و آسم.

بی تجربگی جنسی

نداشتن تجربه ی جنسی می تواند یکی از دلایل دیر ارضا شدن برخی از زنان شود، بدین سبب که نمی دانند چه نوع تحریک جنسی می تواند به انزال رسیدن کمک کند.

احساس گناه داشتن

باورهای غلط می تواند مشکلات بسیاری جدی در روابط شخصی انسان ها ایجاد کند. متأسفانه برخی از زنان بنابر آنچه در گذشته آموخته اند بر این باورند که تنها مردان باید به اوج لذت جنسی و ارگاسم برسند و زنان نباید این احساس را تجربه کنند؛ از این رو باعث ایجاد دیرارضایی و تاخیر در انزال خود شده و عواقب بدی را نیز به جان می خرند.

افسردگی و ترس

استرس و اضطراب داشتن در حین رابطه می تواند باعث دیر انزالی و عدم لذت جنسی خانم ها شود که برای درمان آن ریشه ی این استرس باید شناسایی شود.

اذیت و آزار جنسی در گذشته

آسیب روحی و تجاوز جنسی در دوران بچگی می تواند باعث افسردگی شده، احساس خجالت و گناه داشتن را به وجود آورده و در نهایت باعث دیر ارضایی خانم ها شود.

خودارضایی کردن

یکی از دلایل دیرارضایی خانم ها، خودارضایی قبل از ازدواج است. این عامل می تواند به عادت تبدیل شده و به مرور تغییرات در خلق و خو و دیرارضایی را به دنبال داشته باشد.

استفاده از برخی از داروها

مصرف برخی داروها نظیر داروهای ضدافسردگی، داروهای درمانی سرطان، فشارخون بالا، بیماری های قلبی و داروهای ضد درد می توانند عوارضی از جمله دیرارضایی را برای خانم ها ایجاد کنند.

مشکلات در روابط عاطفی

اگر مشکلات، اختلافات و عدم اعتماد میان زوجین وجود داشته باشد، می تواند دلیلی بر دیر به ارگاسم رسیدن زنان باشد.

اختلال عملکرد ارگاسمی

عدم توانایی رسیدن به لذت جنسی علت اصلی دیرانزالی می تواند باشد. اختلال عملکرد ارگاسم به ۴ نوع تقسیم می شود:

  • آنورگاسمی اولیه: نوعی است که هرگز ارگاسم را تجربه نکرده اند و باید درمان شوند.
  • آنورگاسمی ثانویه: زمانی است که با وجود داشتن تجربه ارگاسم ولی در رسیدن به ارگاسم با مشکل مواجه می شوید.
  • اضطراب موقعیتی: این نوع اختلال ارگاسم که بسیار شایع است زمانی رخ میدهد که فرد تنها با داشتن رابطه ی جنسی دهانی یا خودارضایی به ارگاسم می رسد.
  • آنورگاسیمی عمومی: نوعی است که با وجود فراهم بودن تمام شرایط و برانگیخته شدن باز هم در رسیدن به ارگاسم ناتوانند.

 

زنان چرا دیر ارضا میشوند

درمان دیرارضایی چگونه است؟

برای درمان دیرارضایی باید به پزشک متخصص مراجعه نمود. پزشکان اغلب با انجام معاینات پزشکی و فیزیکی اقدام به تشخیص و در نهایت درمان دیرارضایی خانم ها می کنند. درمان دیر ارضایی با توجه به تشخیص پزشک می تواند متفاوت باشد از جمله:

زوج درمانی:

در این نوع درمان، مشاوره به زوجین کمک می کند تا هرآنچه که باعث ایجاد اختلاف و مشکل میان آنهاست شناسایی کرده، حل کند تا رابطه ی جنسی نیز درمان شود. مشاوره با متخصص رابطه جنسی، بسیار می تواند در درمان ارگاسم تاخیری موثر باشد.

هورمون درمانی:

استروژن، هورمونی است که باعث افزایش میل جنسی و رساندن خون به دستگاه تناسلی می شود. درمان با این هورمون روش مناسب برای درمان اختلال عملکرد ارگاسم در بانوان است.

مصرف داروهای بدون نسخه:

منظور از داروهای بدون نسخه، OTC و مکمل های غذایی است که با مشورت پزشک باید مصرف شود. استفاده از روغن هایی مانند زسترا می تواند، باعث افزایش تحریک جنسی شده و در رسیدن به ارگاسم مفید باشد.

نکاتی برای درمان دیرارضایی و رسیدن به ارگاسم خانم ها

  • تحریک قسمت های حساسی از بدن
  • صحبت در مورد این موضوع با شریک عاطفی
  • ورزش
  • انجام موقیعت و پوزیشن های مختلف
  • افزایش معاشقه
  • بررسی سطح هورمون های بدن
  • عدم خودارضایی
  • آمادگی داشتن برای برقراری رابطه
  • عدم تظاهر به رسیدن به ارگاسم
  • افزایش عزت نفس در رابطه جنسی
  • نگرش مثبت و سالم نسبت به رابطه

نتیجه گیری

برخی از خانم ها با وجود تحریک جنسی در رسیدن به ارگاسم دچار مشکل می شوند. بنابر مطالعات صورت گرفته، ۱۱ تا ۱۴ درصد خانم ها، دچار اختلال عملکرد ارگاسمی یا آنورگاسمی بوده و به درمان نیاز دارند.

داشتن رابطه ی جنسی لذت بخش و با اعتماد به نفس، بدون ترس و استرس می تواند باعث پایداری رابطه زوجین شده و سیستم ایمنی بدن را نیز افزایش می دهد. دیرارضایی خانم ها به عوامل بسیاری بستگی دارد که با مراجعه به پزشک می توان علت یابی کرده و درمان را از سرگرفت.

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *