5

دلایل پا درد در بارداری چیست؟

پا درد در بارداری

پادرد در بارداری امر شایعی است که بسیاری از زنان باردار آنرا تجربه می کنند. ممکن است پادرد به دلایل مختلفی اتفاق بیوفتد و برخی در اوایل بارداری و برخی دیگر فقط در اواخر بارداری به آن دچار می شوند. علت های مختلف پا درد در بارداری وجود دارد که می توان با راه حل های بسیار ساده آنها را حل کرد و خواب راحت شبانه را برای خود به ارمغان آورد. زیرا خواب آرام و کامل برای زنان باردار یکی از عوامل سلامت مادر و جنین می باشد.

علت پا درد در بارداری موقع خواب گاهی نشان دهنده مشکلی در مادر باردار نیست، زیرا به دلیل خونرسانی به جنین، بدن مادر در برخی بخش های بدن، ممکن است با کاهش گردش خون مواجه شود. اما به طور کلی این مسئله می تواند به سادگی و با رعایت و بررسی یکسری عوامل، آنرا کاهش داد یا از بین برد.

مثلا ابتدا باید کمبود ویتامین دی ، کلسیم و یا منیزیم بررسی شود. یا ببینید در طول روز چه میزان فعالیت دارید؟ آیا به واریس بارداری دچار شده اید؟ آیا محل خوابتان مناسب نیست؟ یا پوزیشن مناسبی برای خواب ندارید. یا دچار اضافه وزن هستید. تا انتهای این مقاله با ما باشید تا همه عوامل را بررسی کرده و راه حل پادرد در بارداری را ارائه کنیم.

علت پا درد در بارداری موقع خواب

زنان بسیاری در حدود ماه سوم بارداری، درد پا در بارداری موقع خواب را تجربه می کنند. یکی از مهمترین مسائل مربوط به سلامت روان مادر و جنین، خواب کامل و آسوده است. اما این درد ممکن است بارها شما را از خواب بیدار کند و اختلال خواب حاملگی را بوجود بیاورد. با تکرار این موضوع، کلافگی و خستگی ناشی از کمبود خواب، در طول روز مادر را اذیت کرده و بر روی خلق و خو و روان او، در نتیجه در سلامت روانی و رشد جنین تاثیرگذار است. ابتدا بهتر است علت پا درد در بارداری مشخص شود. در بسیاری از مواقع، مادر باردار با کمبود ویتامین دی یا کلسیم یا حتی منیزیم مواجه شده است و با استفاده این قرص، زیرنظر پزشک، مشکل برطرف می شود. بهتر است کمی بیشتر درباره ارتباط پا درد در بارداری و اختلال در خواب شبانه مادران صحبت کنیم.

عواملی که به کاهش پادرد در بارداری در هنگام خواب کمک می کنند

  • استفاده از بالش بارداری
  • تشک مناسب برای زن باردار
  • لباس مناسب بارداری
  • پوزیشن خواب در بارداری
  • آزمایش خون
  • ماندن در وزن نرمال

استفاده از بالش بارداری

بالش های بارداری که به مدل های مختلفی در بازار موجود هستند، یکی از عوامل تاثیرگذار در بهبود خواب زنان حامله است. این بالش ها به گونه ای طراحی شده اند که کمر و بین پاها را ساپورت کرده و به داشتن پوزیشن خواب مناسب در بارداری کمک می کند. شما حتی پس از زایمان نیز می توانید برای شیردهی یا خواب راحتتر بازهم از آن استفاده کنید. همانطور که گفتیم کاهش جریان خون در پاها یکی از عوامل پادرد در بارداری است که با تغییر پوزیشن درصد بالایی از این مشکل حل می شود. همچنین یکی از پوزیشن های نامناسب برای خواب در بارداری، خوابیدن به کمر است که اکسیژن رسانی به جنین را کاهش داده و موجب کمردرد نیز می شود. بالشت های بارداری پشت کمر را می پوشانند و به پهلو خوابیدن در بارداری، که بهترین پوزیشن خواب زن باردار است، کمک بسیاری می کند.

در اینحا به معرفی چند مدل برتر بالش بارداری می پردازیم.

  • بالش بارداری یو شکل
  • بالش بارداری سی شکل
  • بالش بارداری ال شکل

معرفی و خرید بالش بارداری u شکل دیجی کالا

 

خرید و قیمت بالش بارداری یو شکل

بالش بارداری دی روحه

مدل بالش بارداری u شکل از شرکت دی روحه یکی از بهترین بالش ها برای این دوران است که از نظر جنس و کیفیت، مورد تایید خانم های بسیاری بوده است. شما با خیالی آسوده از نظر جنس و کیفیت و قیمت، می توانید این بالش را از دیجی کالا سفارش دهید.

جنس بالش بارداری

بالش بارداری یو شرکت دی روحه، شامل یک بالش زیپ دار به همراه یک روبالشی جداگانه است. جنس پارچه های استفاده شده در این بالش ۱۰۰% کتان است. جنس کتان کاملا ضدحساسیت، ضد تعریق و محکم و بادوام بوده و می تواند به راحتی رویه بالایی جدا شده و شسته شود. 

الیاف داخل بالش

الیاف استفاده شده در این بالشها ضد حساسیت بوده و با توجه به دسترسی از طریق زیپ، امکان کم و زیاد کردن حجم بالش وجود دارد. شاید شما بخواهید ارتفاع بالش بین پا و پشت کمر را کم یا زیادتر کنید. 

بالش بارداری یو شکل

این مدل بالش حاملگی کاملترین بالش برای این دوران است. شکل U کمک می کند تا در هنگام خواب همزمان پشت کمر و بین پاها حمایت شوند. قرار گرفتن مانعی در پشت کمر هنگامی که پوزیشن خواب بصورت پهلو است، جهت کاهش فشار به کمر و ستون فقرات و جلوگیری از بازگشت مادر به کمر می تواند بسیار کمک کننده باشد. همچنین فاصله ای که بالش بین زانوها می اندازد، لگن را در موقعیتی قرار می دهد که بهترین اکسیژن رسانی به جنین و به اعضای بدن مادر انجام شود. همانطور که گفتیم، یکی از عوامل پا درد در هنگام خواب، کاهش گردش خون در بدن است. همچنین با به آغوش گرفتن این بالش نیز می تواند وضعیت شانه و گردن را در موقعیت بهتری قرار دهد.

تمامی این عوامل سبب بهتر شدن وضعیت خواب و کاهش دردهای هنگام خواب و روزانه در دوران بارداری می شود.

نظر برخی کاربران که این محصول را خریداری کرده اند:

دلایل پا درد در بارداری چیست؟

دلایل پا درد در بارداری چیست؟ دلایل پا درد در بارداری چیست؟

خرید بالش بارداری یو شکل

 

معرفی و خرید بالش بارداری مدل C دی روحه

 بالش بارداری c

نظر برخی کاربران که این محصول را خریداری کرده اند:

دلایل پا درد در بارداری چیست؟ دلایل پا درد در بارداری چیست؟ دلایل پا درد در بارداری چیست؟

خرید بالش بارداری C شکل

بالش بارداری مدل L

بالش بارداری l

 

دلایل پا درد در بارداری چیست؟ دلایل پا درد در بارداری چیست؟ دلایل پا درد در بارداری چیست؟

خرید بالش بارداری L از دیجی کالا

تشک مناسب برای زن باردار

تشک، یکی دیگر از گزینه هایی است که می تواند بر کیفیت خواب زنان باردار تاثیر بسزایی داشته باشد. اگر تاکنون تشک مناسبی برای خواب نداشته اید، یا عمر آن به پایان رسیده، بهتر است به فکر تشکی مناسب باشید که هم در دوران حاملگی و هم پس از آن، به شما خواب خوشی ارمغان دهد. در اینجا بهترین انتخاب برای تشک زن باردار را به شما معرفی می کنیم.

آیا درد ساق پا در بارداری خطرناک است

پا درد در بارداری در ماه اول

این نوع پا درد به این دلیل که هنوز مادر وزن زیادی دریافت نکرده و جنین بسیار کوچک است، می تواند نشانه ای از وزن بالای شما باشد. پاها اهرمی برای کل بدن هستند و تمامی وزن بدن روی این بخش از اندام قرار می گیرد. پس بهتر است مراقب وزن خود باشید، زیرا در ماه های بعدی که جنین به رشد می رسد، وزن شما بالا می رود و این می تواند خطرات جدی برای شما و جنین داشته باشد. همیشه سعی کنید مواد غذایی سالم و به اندازه نیاز مصرف کنید، فعالیت ورزشی سبک و مناسب برای زنان باردار را در برنامه روزانه خود قرار دهید. از خوردن خوراکی های مضر در دوران حاملگی بپرهیزید. با پزشک متخصص زنان و پزشک متخصص تغذیه درباره مشکل خود صحبت کنید. عامل دیگری که در این سن پایین می تواند شما را گریبانگیر کند، داشتن سیاتیک و واریس است که خیلی زود خودش را به شما نشان داده. اگر روی پاهای خود رگ های متورمی می بینید، بهتر است این موضوع را با پزشک خود درمیان بگذارید.

سیاتیک در بارداری

پوشیدن لباس مناسب در بارداری

شلوار بارداری

یکی از مهمترین عوامل در خستگی بارداری و حتی درد در هنگام خواب، پوشیدن لباس های نامناسب و تنگ است. بهتر است با شروع حاملگی یا ورود به سه ماهه دوم، که شکم کمی جلو می رود، خرید مناسب دوران بارداری را در برنامه خود قرار دهیم. مهمترین لباسی که باید در این دوران کاملا متفاوت از پیش از بارداری باشد، شلوار است. زیرا کمر شلوار می تواند به شکم و جنین فشار آورده و باعث مشکلاتی شود. همچنین پوشیدن برخی شلوارها مثل شلوار جین تنگ به عصب های پا فشار وارد کرده و سبب درد و ورم می شود. شلوارهای بارداری به گونه ای طراحی شده اند که از قسمت رحم تا زیر سینه، بصورت پارچه ای گشادتر و به شکل کیسه ای که شکم در آن قرار می گیرد، فشار را از ناحیه شکم برداشته و شلوار را در پای شما به خوبی نگه می دارد. همچنین داشته یک لایه اضافه لباس به وسیله شلوار، جنین را در مقابل سرما حفظ می کند. مدل های مختلف شلوار بارداری وجود دارد که به معرفی پرفروش ترین و مناسب ترین مدل های آن می پردازیم.

شلوار بارداری نخی

خرید ساپورت بارداری با ۲۷% تخفیف

ساپورت بارداری

این شلوار بارداری به دلیل جذب بودن، می تواند به عنوان ساپورت نیز استفاده شود. طرح پارچه این شلوار ساده است و تا مچ پا را می پوشاند. شما در این شلوار احساس راحتی دارید و ساعت های بسیاری را می توانید بدون خستگی بگذرانید. 

شلوار بارداری کشی

انتهای این شلوار، در قسمت بالا و زیر سینه به وسیله یک کش حمایت شده و قابلیت تغییر سایز دارد. همچنین به دلیل کشی بودن پارچه، می تواند در هنگام ورم نیز پاهای شما را ساپورت کند. 

قیمت شلوار بارداری

حدود قیمت شلوار بارداری در دیجی کالا و با کیفیت مناسب، از ۱۶۰ هزارتومان تا ۳۰۰هزارتومان متفاوت است. بهترین جنس و مدل های پرفروش شلوار بارداری و ساپورت بارداری در رنج ۲۰۰هزارتومان در زمستان ۱۴۰۱ می باشد. 

مشخصات شلوار بارداری از دیجی کالا

  • ۸۳% از کاربران این شلوار را پیشنهاد کرده اند.
  • قیمت شلوار در بهمن ۱۴۰۱ به همراه ۲۷درصد تخفیف، به قیمت ۲۷۳۰۰۰ تومان می باشد.
  • اندازه شلوار فری سایز بوده و برای سایز ۴۴ تا ۵۰ مناسب است.
  • برخی از خریداران از نظر سایز این شلوار به مشکل برخورده اند.
  • اندازه کمر تا فاق شلوار ۳۰ سانتی متر و اندازه دور کمر ۵۰ سانت و با احتساب کشی بودن آن ۷۰ سانتی متر است.
  • این محصول امتیاز ۴.۵ از ۵ را دریافت کرده است.
  • جنس شلوار دورس ویسکوز و رنگ آن مشکلی ساده است.

نظر کاربرانی که این شلوار را خریده اند:

شلوار بارداری دیجی کالا

خرید شلوار بارداری با ۲۷% تخفیف

چه زمانی برای درد پا در بارداری به پزشک مراجعه کنیم

و اما، چه زمانی این دردها خطرناک می شود. به عنوان یک زن حامله، بهتر است مدام بدن خود را بررسی کنید و اگر با تغییر غیرطبیعی برخورد کردید، به پزشکتان اطلاع دهید. اگر در ماه های اول بارداری هستید، و هیچکدام از مشکلات گفته شده در پاراگراف قبلی را نداشتید، حتما به پزشک مراجعه کنید. اگر درد پا روز و شب برای شما اتفاق می افتد، اگر رگ هایی در پا مشاهده کردید که متورم یا پررنگ بودند، اگر با هیچکدام از راهکارهای ارائه شده از درد شما کم نشد، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

نتیجه گیری

همانطور که گفتیم، درد پا در بارداری موقع خواب عوامل مختلفی دارد. پس از بررسی و گرفتن آزمایش، بهتر است عوامل محیطی و تاثیرگذار برای کاهش پا درد در بارداری شناسایی شده و ساده ترین آنها را انجام دهیم. استفاده از بالش بارداری در هنگام خواب و پوشیدن شلوار و ساپورت بارداری می تواند در کاهش درد پا مفید باشد. برای گرفتن نتیجه مناسب، از بهترین مدل ها که توسط افراد دیگر نیز تایید شده اند، استفاده کنید.

در دوران بارداری، زنان ممکن است با مشکل پا درد در زمان خواب مواجه شوند. این مشکل معمولاً در دوران بارداری در ماه‌های آخر بارداری شدیدتر می‌شود و ممکن است به علت عوامل مختلفی ایجاد شود، به طوری که در ادامه توضیح داده می‌شود:

  1. وزن بیشتر: در دوران بارداری، وزن بدن زن افزایش می‌یابد که ممکن است باعث افزایش فشار و استفاده اضافی از عضلات پا شود.

  2. تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌های بدن تغییر می‌کند. افزایش سطح هورمون پروژسترون ممکن است باعث کاهش جریان خون در پاها و ناحیه حوض شود که ممکن است باعث پا درد در بارداری شود.

  3. مشکلات در رگ‌ها: در بعضی از موارد، پا درد در بارداری ممکن است به دلیل مشکلات در رگ‌های پاها باشد، مانند ورم، تورم و درد.

  4. فشار بر روی عصب‌ها: در بعضی از موارد، فشار بر روی عصب‌های پا ممکن است باعث پا درد در بارداری شود.

برای کاهش پا درد در بارداری، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • استفاده از پایه‌های پشتیبان: استفاده از پایه‌های پشتیبانی که به پای شما فشار کمتری وارد می‌کنند می‌تواند به کاهش پا درد در بارداری کمک کند.

  • تمرینات کششی: تمرینات کششی مانند گردش پا و نوک کردن پاها قبل از خواب ممکن است به کاهش پا درد در بارداری کمک کند

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

  1. ghafari گفت:

    ممنون از معرفی محصولات کاربردی برای دوران حاملگی،
    اگه بخوام شلوار مناسب بارداری بگیرم میتونم ساپورت بارداری بگیرم یا چون تنگه خوب نیست؟

  2. ثریا مولودی گفت:

    سلام به سایت پرشین لیدی من میخواستم بدونم علت پا درد در بارداری موقع خواب چیه؟ چون از ماه دوم بارداری شب ها بعد از خوابیدنم شاید یک ساعت کمتر یا بیشتر ، از انتهای کمرم تا مچ پام درد میگیره مجبورم بیخیال خواب بشم و کمی قدم بزنم تا بهتر بشم و دوباره دراز بکشم. اگر به این سوالم جواب بدید ممنون میشم؟ علت پا درد در بارداری موقع خواب چیه؟

    1. تیم تولید محتوا گفت:

      با سلام خدمت شما کاربر محترم مجله بانوان ایرانی، طبق بررسی‌های صورت گرفته علت پا درد در بارداری بیشتر به دلایل زیر است:

      ۱-کمبود ویتامین یا مواد معدنی موردنیاز به خصوص کلسیم، منیزیم و روی
      ۲-افزایش وزن
      ۳-خستگی و کمبود انرژی
      ۴-فشار رحم و انسداد جریان خون به رگ‌هایی که از پا به سمت قلب می‌روند
      ۵-تأثیر هورمون پروژسترون بر روی عضلات پا
      ۶-کم آبی
      ۷-عدم تحرک
      ۸-ورزش زیاد
      ۹-مصرف برخی داروها نظیر قرص فشار
      ۱۰-بارداری در سنین بالا

  3. فاطمه عباسی گفت:

    من ماه ۷ام هستم . قرص ویتامین دی و کلسیم هم مصرف می کنم. فعالیتم در طول روز بد نیست. اما موقع خواب مدام باید پهلو به پهلو بشم و پاهامو ماساژ بدم چون پادرد در بارداری امونمو بریده. مثل گرفتگی پا و عضلات در قسمتی هست که زیر به سمت تشک قرار داره. تروخدا بهم بگید چیکار کنم؟ ممکنه کمبود مواد معدنی یا منیزیم چیزی داشته باشم؟

    1. تیم تولید محتوا گفت:

      با سلام، دلایل متعددی ممکنه داشته باشه اما به نکات زیر حتما توجه کنید و با دکترتون در میون بزارید
      کمبود ویتامین یا مواد معدنی موردنیاز به خصوص کلسیم، منیزیم و روی
      افزایش وزن
      خستگی و کمبود انرژی
      فشار رحم و انسداد جریان خون به رگ‌هایی که از پا به سمت قلب می‌روند
      تأثیر هورمون پروژسترون بر روی عضلات پا
      کم آبی
      عدم تحرک
      ورزش زیاد
      مصرف برخی داروها نظیر قرص فشار
      بارداری در سنین بالا