بانوی پارسی
۰

مربای به

مربای به

مواد لازم :

به :يك كيلو

شكر: 700 گرم يا سه ونيم ليوان

دانه هل :يك قاشق غذا خوري

آبليمو :سه قاشق غذا خوري

آب : دو و نيم ليوان

طرز تهيه :

ابتدا به را مثل پرتقال به صورت چهار قاچ مي بريم .(اگر سايز به بزرگ بود براي اينكه قاچ ها يك اندازه بشه تعداد قاچ را بيشتر مي كنيم .) و به دلخواه پوست به را می گیریم یا نگه میداریم.

حالا قاچ ها را در يك قابلمه مسي سفيد كرده مي ريزيم .روي آن حدود دو نيم ليوان اب مي ريزيم (بهتره اب روي به را بگيره ) و در قابلمه را مي گذاريم وروي حرارت پایین مي گذاريم تا حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت، به نيم پز بشه .

سپس شكر و دانه هاي درسته هل را مي افزاييم

مجددا در قابلمه را مي گذاريم و حدود چهار ساعت روي حرارت ملايم مي گذاريم تا به تغيير رنگ بدهد . ابتدا صورتي وبعد قرمز خوشرنگ مي شود .

در اخر ،‌وقتي مربا رنگ دلخواه را پيدا كرد .اگر شربت ان هم قوام لازم را داشت آبليمو را اضافه مي كنيم و بعد از چند جوش بر مي داريم .

در صورتي كه شربت رقيق بود كمي حرارت را زياد مي كنيم تا قوام بياد وبعد ابليمو را اضافه مي كنيم .

مربای به خوشمزه ما آماده است. برای سرو در ظرف مخصوص میگذاریم و در یخچال نگه داری می کنیم.


نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *