بانوی پارسی
۲

فلافل آبادان

تصویر پیدا نشد !

مواد لازم جهت تهیه فلافل معمولی :

نخود 4 لیوان

سیر 2 حبه

پیاز 1 عدد

ادویه به میزان لازم

مخصوص :

کالباس خشک 3 ورق

پنیر پیتزا به میزان لازم

 

 

 

نخود را از یک شب قبل خیسانده و هر چند ساعت آب آن را عوض می کنیم. نخود را یکبار چرخ کرده و بار دوم به همراه سیر و پیاز چرخ می کنیم. ادویه ، نمک یا زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه کرده و خمیر را خوب چنگ می زنیم. کمی بکینگ پودر نیز اضافه می کنیم. به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.

برای تهیه فلافل مخصوص می توانیم مایه خمیر بدست آمده را با سه ورق کالباس خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده مخلوط کنیم. پیشنهاد می کنم حتما این فلافل مخصوص رو درست کنید چون از فلافل معمولی خیلی خوشمزه تره 🙂

 

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. فریبا گفت:

    سلام.من فلافل مخصوص شما رو درست کردم واقعا خوشمزه شد ممنون

    1. بانوی پارسی گفت:

      نوش جان