0

سس اصیل اسپاگتی ایتالیایی

سایت پرشین لیدی

سس اسپاگتی ایتالیایی خانگی

نویسنده: لورن Greutman

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳ ساعت زمان کل: ۳ ساعت و ۱۵ دقیقه

برای ۸-۱۰ نفر

دستور سس اسپاگتی از بهترین سس های اسپاگتی ایتالیایی در قدیم است. اگر اعتماد ندارید امتحان کنید!

sous

مواد لازم

۱۲-۱۵ گوجه فرنگی تازه (پوست کنده، خرد شده و مخلوط با ریحان و سیر)

۴ حبه سیر

یک دسته از ریحان خشک شده (احتمالا ۳-۵ قاشق غذاخوری)

یک دسته از فلفل سیاه و سفید (احتمالا ۱ – ۲ قاشق چایخوری)

۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳/۱فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

فلفل سبز خردشده (اختیاری)

 

دستورالعمل

۱- روغن زیتون را گرم کرده و کاسه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. سیر خرد شده را اضافه می کنیم. ۱تا۲ دقیقه حرارت می دهیم،

۲- سپس تمام گوجه فرنگی، فلفل سیاه، ریحان و قند را اضافه می کنیم. با ملایمت هم می زنیم و حرارت را بسیار کم می کنیم.

۳- با حرارت بسیار ملایم ۲تا۳ ساعت می گذاریم تا به جوش آید. مرتب آنرا هم می زنیم.

۴- پس از به جوش آمدن، در نیم ساعت اول، روی ظرف را می پوشانیم.

۵- در ۵ دقیقه آخر پنیر را اضافه کرده هم می زنیم تا بجوش آید.

با این دستور ۴-۵ شیشه سس را می توانید درست کنید و برای دفعات بعد استفاده کنید.

حتما امتحان کنید ..!

منبع: بانوی پارسی

 

 

 

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *