بانوی پارسی
۰

سس اصیل اسپاگتی ایتالیایی

سس اسپاگتی ایتالیایی خانگی

نویسنده: لورن Greutman

زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 3 ساعت زمان کل: 3 ساعت و 15 دقیقه

برای 8-10 نفر

دستور سس اسپاگتی از بهترین سس های اسپاگتی ایتالیایی در قدیم است. اگر اعتماد ندارید امتحان کنید!

sous

مواد لازم

12-15 گوجه فرنگی تازه (پوست کنده، خرد شده و مخلوط با ریحان و سیر)

4 حبه سیر

یک دسته از ریحان خشک شده (احتمالا 3-5 قاشق غذاخوری)

یک دسته از فلفل سیاه و سفید (احتمالا 1 – 2 قاشق چایخوری)

1 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

3/1فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

فلفل سبز خردشده (اختیاری)

 

دستورالعمل

1- روغن زیتون را گرم کرده و کاسه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. سیر خرد شده را اضافه می کنیم. 1تا2 دقیقه حرارت می دهیم،

2- سپس تمام گوجه فرنگی، فلفل سیاه، ریحان و قند را اضافه می کنیم. با ملایمت هم می زنیم و حرارت را بسیار کم می کنیم.

3- با حرارت بسیار ملایم 2تا3 ساعت می گذاریم تا به جوش آید. مرتب آنرا هم می زنیم.

4- پس از به جوش آمدن، در نیم ساعت اول، روی ظرف را می پوشانیم.

5- در 5 دقیقه آخر پنیر را اضافه کرده هم می زنیم تا بجوش آید.

با این دستور 4-5 شیشه سس را می توانید درست کنید و برای دفعات بعد استفاده کنید.

حتما امتحان کنید ..!

منبع: بانوی پارسی

 

 

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *