سس اسپاگتی ایتالیایی خانگی
نویسنده: لورن Greutman
زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 3 ساعت زمان کل: 3 ساعت و 15 دقیقه
برای 8-10 نفر
دستور سس اسپاگتی از بهترین سس های اسپاگتی ایتالیایی در قدیم است. اگر اعتماد ندارید امتحان کنید!
مواد لازم
12-15 گوجه فرنگی تازه (پوست کنده، خرد شده و مخلوط با ریحان و سیر)
4 حبه سیر
یک دسته از ریحان خشک شده (احتمالا 3-5 قاشق غذاخوری)
یک دسته از فلفل سیاه و سفید (احتمالا 1 – 2 قاشق چایخوری)
1 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3/1فنجان پنیر پارمیزان رنده شده
فلفل سبز خردشده (اختیاری)
دستورالعمل
1- روغن زیتون را گرم کرده و کاسه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. سیر خرد شده را اضافه می کنیم. 1تا2 دقیقه حرارت می دهیم،
2- سپس تمام گوجه فرنگی، فلفل سیاه، ریحان و قند را اضافه می کنیم. با ملایمت هم می زنیم و حرارت را بسیار کم می کنیم.
3- با حرارت بسیار ملایم 2تا3 ساعت می گذاریم تا به جوش آید. مرتب آنرا هم می زنیم.
4- پس از به جوش آمدن، در نیم ساعت اول، روی ظرف را می پوشانیم.
5- در 5 دقیقه آخر پنیر را اضافه کرده هم می زنیم تا بجوش آید.
با این دستور 4-5 شیشه سس را می توانید درست کنید و برای دفعات بعد استفاده کنید.
حتما امتحان کنید ..!
منبع: بانوی پارسی
نظرات کاربران