بانوی پارسی
۰

دستورالعمل دسر انار ویژه شب یلدا

دستورالعمل ژله انار – تمشک

مواد لازم برای تهیه دسر

1 پاکت ژلاتین

¼ فنجان آب سرد

½ فنجان شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 فنجان آب انار

2 بسته پودر ژله تمشک

 


g-jellies
تهیه دسر انار

کم کم ژلاتین را در آب حل کنید و 1 دقیقه بهم بزنید.

¼ فنجان شکر و آرد را در ماهی تابه مخطول کنید. به تدریج آب انار و ژلاتین را اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند. و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. 5 دقیقه مداوم آنرا بهم بزنید و شعله را خاموش کنید.

 

پودر ژلاتین خشک را اضافه کرده و تا 2دقیقه آنرا بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید کمی بخار آن از بین برود.

در یک قالب مناسب که کمی رطوبت آب دارد، ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

از قالب جدا کرده و برش های یک اندازه بدهید. قبل از سرو این دسر، آنرا با شکری که باقی مانده آنرا تزئین کنید.

یلداتون زیبا ..

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *