زمان مطالعه:
دقیقهبروز رسانی:
۱۴۰۳/۰۹/۱۹مواد لازم دسر ژله و انار مخصوص شب یلدا :
- ژله آلوورا : یک بسته
- خامه صبحانه : 100 گرم
- ژله انار : یک بسته
- انار دون شده : یک عدد
طرز تهیه :
ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .
دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.
نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .
بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .
همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .
سپس روی لایه دوم می ریزیم .
بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .
به اندازه های مورد نظر برش می دیم .
نکته:برای اینکه ژله از به ظرف نچسبد، هنگام مخلوط کردن پودر ژله و آب گرم کمی ظرف را روی حرارت قرار دهید تا پودرژله کاملا در آب حل شده و آب شفاف شود.
واقعا عالی بود دستتان درد نکنه راجع به کرم کارامل نیز مطالبی بنویسید
ممنون فکر کنم دسر جالبی بشه
kheily ali bod,mamnon
خیلی قشنگ و زیبا بود. ممنون. من به آشپزی خیلی علاقه دارم. همچنین به تزیین غذا. بازم ممنونم. این هفته می خوام باسلوقی که اینجا شما آموزش داده بودید رو درست کنم بر شب یلدا.