0

پاناکوتای انار دسر ویژه مهمانی

پاناکوتای انار دسر ویژه مهمانی
راهنمای مطالعه

زمان مطالعه:

دقیقه

بروز رسانی:

۱۴۰۳/۰۹/۲۰

مواد لازم جهت پاناکوتای انار :

  • ژله انار
  • ژله بی رنگ (آلوئه ورا)
  • انار دون شده
  • بستنی وانیلی
  • آب جوش

طرز تهیه :

ابتدا انار هارو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انار هارو توش بریزید .میتونید توی ظرفی کمی نمک ، شکر یا برنج بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمی خوره .

یک لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انار ها قاشق قاشق بریزید ، تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده ۱ ساعت کافیه .

ژله آلوئه را با نیم لیوان آب جوش حل کنید در این فاصله بستنی را در دمای اتاق قرار بدید تا نرم بشه و سپس با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید تا ژله، رنگ سفید به خودش بگیره وقتی کمی خنک شد قاشق قاشق روی ژله بسته شده اضافه کنید تا لیوان ها پر بشه و در نهایت می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه…

روی دسر رو با دونه های انار میتونید تزیین کنید.

یلدای خوبی داشته باشید ..

از مجموع:۰ نفر میانگین امتیاز داده شده ۰
spinner در حال ثبت رای

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید