بانوی پارسی
۰

آموزش خامه کشی کیک

روش های زیادی برای تزیین کیک برای مراسمات گوناگون وجود داره. ما سعی می کنیم ساده ترین مدل های خامه کشی و تزیین کیک رو بصورت تصویری به عزیزانم آموزش دهیم.

لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید مطرح کنید.

مراحل خامه کشی کیک

1- روی سطح پایه کیک ، کمی خامه فرم گرفته قرار می دهیم.

1

 

2- قسمت بالای کیک را می بریم تا سطح صافی بدست بیاید.

2

 

3- حدود 2ونیم سانت ارتفاع برای هر برش کیک در نظر می گیریم.

3

 

4- کیک را می بریم بطوریکه دستمان را روی آن می گذاریم که برش های مساوی داشته باشیم.

4

 

5- دور لایه پایینی کیک را با ماسوله خامه می زنیم.

5

 

6- به دلخواه وسط کیک را مربا، شکلات، یا تکه های میوه پر می کنیم و سطح آنرا صاف می کنیم.

6

 

7- لایه دوم کیک را روی خامه و مربا قرار می دهیم و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته به کمک کاردک صاف و یکدست می کنیم.

7

می توان روی کیک را با انواع شکلات های تکه ای و میوه ها تزئین کرد.

منبع : بانوی پارسی

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *