0

آموزش خامه کشی کیک

سایت پرشین لیدی

روش های زیادی برای تزیین کیک برای مراسمات گوناگون وجود داره. ما سعی می کنیم ساده ترین مدل های خامه کشی و تزیین کیک رو بصورت تصویری به عزیزانم آموزش دهیم.

لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید مطرح کنید.

مراحل خامه کشی کیک

۱- روی سطح پایه کیک ، کمی خامه فرم گرفته قرار می دهیم.

1

 

۲- قسمت بالای کیک را می بریم تا سطح صافی بدست بیاید.

2

 

۳- حدود ۲ونیم سانت ارتفاع برای هر برش کیک در نظر می گیریم.

3

 

۴- کیک را می بریم بطوریکه دستمان را روی آن می گذاریم که برش های مساوی داشته باشیم.

4

 

۵- دور لایه پایینی کیک را با ماسوله خامه می زنیم.

5

 

۶- به دلخواه وسط کیک را مربا، شکلات، یا تکه های میوه پر می کنیم و سطح آنرا صاف می کنیم.

6

 

۷- لایه دوم کیک را روی خامه و مربا قرار می دهیم و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته به کمک کاردک صاف و یکدست می کنیم.

7

می توان روی کیک را با انواع شکلات های تکه ای و میوه ها تزئین کرد.

منبع : بانوی پارسی

 

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *