بانوی پارسی
۰

طرز تهیه کشک بادمجان

persianlady.ir

اول از همه بگم این دست پخت مامی جونمه و دستشو میبوسم منم یه غذای دیگه یاد گرفتم.

persianlady.ir

خیلی خیلی خوشمزه بود .امیدوارم شما هم درست کنید چون خیلی راحته

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان متوسط 6عدد
کشک 300 گرم

پیاز 2 عدد

نعناع خشک 1 ونیم ق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه

روغن مایع برای سرخ کردن

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه

بادمجان ها را برش میزنیم و در آب نمک به مدت نیم ساعت می خوابانیم.

بعد با کمی آب می شوریم و میزاریم آبشون خوب بره.

با کمی روغن و حرارت ملایم بادمجان ها را طلایی میکنیم.

کشک را با کمی آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا جوش بخورد.

پیاز ها را خرد کرده و سرخ می کنیم. در ظرفی جداگانه نعناع را هم با روغن تفت می دهیم.

بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب می کوبیم تا له شوند.

کشک را اضافه می کنیم و دوباره با گوشت کوب میزنیم.

فلفل ها را هم اضافه می کنیم.

بادمجان ها را در ظرف مورد نظرمان ریخته و روی آن را صاف می کنیم.

پیاز داغ و نعناع داغ را روی کشک بادمجان تزئین می کنیم.

می توان از سیب زمینی سرخ شده هم در تزئین استفاده کرد.

نوش جان

@

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *