3

پوزیشن تعداد دفعات نزدیکی از نظر اسلام

پوزیشن تعداد دفعات نزديكی از نظر اسلام

پوزیشن تعداد دفعات نزدیکی از نظر اسلام

رابطه ی زناشویی از نظر اسلام چه تعداد باید باشد؟ در این مقاله از مجله ی تخصصی سایت پرشین لیدی به بررسی پوزیشن تعداد دفعات نزدیکی از نظر اسلام می پردازیم با ما همراه باشید.
در نظر اسلام برای برآورده شدن نیاز جنسی که از جمله مهمترین نیازهای میان زن و مرد است ازدواج بهترین گزینه است. از نظر اسلام برای برآورده شدن این نیاز در ازدواج باید به طور معقول و متعادل رفتار کرد تا آرامش میان زن و شوهر حاکم شود. اسلام به زناشویی و روابط جنسی با توجه به اخلاق و ارزش‌های دینی نگریسته و بر رعایت احترام متقابل، امانتداری و رضایت طرفین تأکید می‌کند. با توجه به مفاهیمی که در دین اسلام مطرح است، تعداد دفعات نزدیکی به صورت مشروع و بدون محدودیت تعیین شده است و بر میزان میل جنسی و رضایت هر دو طرف تأثیر می‌گیرد.

تعداد رابطه در هفته از نظر اسلام

برقراری رابطه در ده ی ۲۰ زندگی در هفته تا ۳ بار و در دهه ی ۳۰ زندگی در زوجین متغیر بوده و در برخی افزایش می یابد و در برخی کاهش. ولی به طور کلی برقراری رابطه ۳ بار در هفته می تواند مناسب ترین میزان برای داشتن آرامش جسم و روان باشد.
از نظر اسلام تعداد دفعات هیچگونه محدودیت و عدد خاصی ندارد و به میزان نیاز طرفین بستگی دارد ولی اگر تعداد دفعات نزدیکی در ماه از ۲ بار کمتر بوده و از ۱۰ بار در ماه بیشتر باشد اصلا مناسب نبوده و به ترتیب باعث سردی در رابطه و حرارت جنسی می شود. میزان تعادلی که برای داشتن رابطه در هفته در نظر گرفته شده و معقول است داشتن رابطه ی جنسی یک یا دو بار در هفته است.
در اسلام، نزدیکی بین همسران برای رسیدن به هدف تولید فرزند و حفظ نسل از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل، پوزیشن‌هایی که می‌تواند منجر به باروری و تولید فرزند شود، از نظر اسلام توصیه می‌شود.
اما در مورد تعداد دفعاتی که باید نزدیکی جنسی انجام شود، قانون خاصی در اسلام وجود ندارد. برای هر زوج، تعداد و فراوانی نزدیکی جنسی می‌تواند متفاوت باشد و بستگی به شرایط فیزیکی، عاطفی و روحانی زوجین دارد.
با این حال، از آنجایی که تولید فرزند یکی از اهداف اساسی ازدواج در اسلام است، پوزیشن‌هایی که باعث تحریک بیشتر زن شوند و سبب رسیدن به اوج هیجانی شوند، توصیه می‌شود. همچنین، بهتر است در مواقعی که زوجین در حال تلاش برای باروری هستند، نزدیکی جنسی را در روزهای حاشیه‌ای از دوره‌ی اوولاسیون (روزهای قبل از روز باروری) انجام دهند، زیرا این روزها فرصت باروری بیشتری دارند.
در کل، می‌توان گفت که در اسلام، توصیه می‌شود که زوجین به شیوه‌ای عمل کنند که به حفظ سلامتی و روابط عاطفی خود کمک کند و در عین حال، به تولید فرزند کمک کند.

تعداد رابطه ی جنسی زیاد چه عوارضی به همراه دارد؟

رابطه ی جنسی از نظر علمی فعالیت بدنی به شمار میرود که معادل یک ساعت پیاده روی و در صورت رابطه ی پر حرارت به اندازه ی ۱۵ دقیقه دویدن روی تردمیل انرژی می سوزاند. تعداد روابط جنسی زیاد ممکن است به عوارضی مختلف منجر شود از جمله مضراتی که می توان برای رابط هی جنسی زیاد برشمرد عبارتند از:

  • کاهش طول عمر
  • سستی بدن
  • افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های جنسی مانند سیفیلیس، آلودگی به ویروس های هپاتیتی، ایدز و سایر بیماری‌های جنسی
  • افزایش خطر بروز بیماری های مربوط به قلب و عروق
  • افزایش خطر بروز بیماری های اسکلتی- عضلانی مانند آرتروز
  • کاهش عملکرد جنسی
  • افزایش خطر بروز سرطان رحم و پستان در زنان
  • سایر بیماری‌های مرتبط با نظام اندوکرین مانند دیابت نوع دو و بیماری های تیروئیدی
  • ضعیف شدن قلب به ویژه در مردان، کبد، معده و کلیه
  • تپش قلب
  • درد در ناحیه ی کمر و باسن، بروز سیاتیک و نقرس
  • ضعف اعصاب
  • بروز امراضی نظیر ام اس، فلج شدن، تشنج
  • ضعف قوا

طبق روایات نیز آمده است که کسی که می خواهد بیشتر زنده بماند کمتر عمل همبستری را انجام بدهد.

پوزیشن تعداد دفعات نزدیکی از نظر اسلام

آیا در اسلام، مردان نیاز بیشتری به رابطه جنسی دارند؟

در اسلام، مردان و زنان به دلایل فیزیولوژیکی و بیولوژیکی متفاوت، نیاز به رابطه جنسی دارند. مردان به دلیل وجود هورمون تستوسترون در بدن، نیاز بیشتری به رابطه جنسی دارند. هورمون تستوسترون در مردان باعث افزایش انرژی و شهوت جنسی می‌شود و بنابراین نیاز به رابطه جنسی بیشتری دارند.
از نظر اسلام، هدف اصلی از رابطه جنسی، تولید نسل جدید و ایجاد رابطه عاطفی و انسانی بین زوجین است. بنابراین، تعداد دفعات نزدیکی باید در حد معقول و متناسب با نیازهای جسمی و روحی زوجین باشد و از افراط و تفریط در این زمینه باید پرهیز کرد.
به طور کلی، در اسلام، مسئله تعداد دفعات نزدیکی باید براساس اراده و رضایت زوجین و با رعایت مسائل شرعی و قانونی، تنظیم شود. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، به مراجعه به منابع معتبر دینی و فقهی توصیه می‌شود.

نکاتی برای تعداد دفعات نزدیکی از نظر اسلام

در اسلام، نکاتی که برای تعداد دفعات نزدیکی باید رعایت شوند به شرح زیر است:

۱. ازدواج: در اسلام، رابطه جنسی بین زن و مرد فقط در محیط ازدواج مجاز است. بنابراین، زوجین باید ابتدا ازدواج کنند و سپس نزدیکی را در حد مجاز و رضایت طرفین بررسی کرده و تعداد دفعات را مشخص کنند.

۲. رضایت: تعداد دفعات نزدیکی باید با رضایت کامل زوجین انجام شود. هرگونه فشار و اجبار برای برقراری رابطه جنسی، حرام است.

۳. حرمت بدن: در اسلام، حرمت بدن بسیار مهم است و هیچ کس نمی‌تواند به طور ناحق حریم شخص دیگری را نقض کند. بنابراین، هرگونه تعرض به بدن زوجین بدون رضایت آنان، حرام است.

۴. عفاف: در اسلام، عفاف و پاکدامنی بسیار ارجمند است و باید رعایت شود. بنابراین، تعداد دفعات نزدیکی باید در حد معقول و متناسب با نیازهای جسمی و روحی زوجین باشد و از افراط و تفریط در این زمینه باید پرهیز کرد.

۵. توجه به سلامتی: در اسلام، سلامتی بسیار ارزشمند است و باید مراقبت شود. بنابراین، زوجین باید از روش‌های ایمنی مناسب برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های جنسی استفاده کنند.

۶. عدم تجاوز به حریم دیگران: در اسلام، تجاوز به حریم دیگران، به ویژه احترام به حریم خانواده، بسیار ارزشمند است و باید رعایت شود. بنابراین، رابطه جنسی باید در محیطی خصوصی انجام شود و هیچ کس نمی‌تواند به طور ناحق به حریم دیگران تجاوز کند.

آیا نزدیکی در دوران بارداری از نظر اسلام مجاز است؟

انجام روابط جنسی و زناشویی در بارداری از نظر اسلام مجاز بوده و هیچگونه مشکلی ندارد. فقط در صورتی که با انجام رابطه، احتمال آسیب به جنین و مادر برود، خطرناک بوده و ممنوع است. در صورتی که زن باردار، سابقه ی فشار خون داشته باشد، زایمان های متعددی انجام داده و دهانه ی رحم دچار نارسایی شده باشد، سقط جنین و یا زایمان زودرس داشته و کیسه ی آب دچار پارگی شده باشد و در صورتی که رحم زن باردار، دچار انقباض می شود و یا اینکه هفته های آخر بارداری را پشت سر می گذارد، رابطه ی جنسی باید متوقف شود چراک همی تواند به مادر و جنین آسیب برساند.

نزدیکی در دوران بارداری از نظر اسلام

نزدیکی در دوران بارداری از نظر اسلام

نتیجه گیری

از نظر اسلام و روایات بهترین تعداد دفعات برقراری رابطه ی جنسی بستگی به نیاز طرفین و رضایت طرفین دارد. ولی به طو.ر کلی میزان دفعات رابطه در هفته در بهترین حالت ۳ بار  در هفته است که می تواند هم آرامش روحی و روانی و هم سلامتی جسمی را به همراه داشته باشد.

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. کاکا گفت:

    این اسلام همه جا هست ….

  2. Azar گفت:

    بی دی اس ام از نظر اسلام چه حکمی داره

  3. Ahlam گفت:

    انواع پوزیشن روابط جنسی از نظر اسلام به چه شکله؟