بانوی پارسی
۰

ماکارونی با سس خامه و سینه مرغ

طرز تهیه ماکارانی با سس خامه و سینه مرغ


مواد لازم برای 4 نفر:

ماکارونی فرمی=1 بسته
پیاز متوسط حلقه شده=2 عدد
هویج حلقه شده=1 عدد
نخود سبز پخته شده=100گرم
قارچ=8 عدد
سینه مرغ=4 عدد
پودر آویشن =1 قاشق چاخوری
جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری
رب گوجه=1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه= به مقدار دلخواه
خامه آبکی=300 گرم
سیر=2 حبه

طرز تهیه :

ابتدا ماكارونی را با آب جوش و نمك پخته و آبكش كرده و كنار ميگذاريم. در تابه ای روغن ریخته و پياز های حلقه شده را در روغن سرخ ميكنيم و سینهای مرغ را به اندازه های متوسط خرد میکنیم و داخل پبازها ریخته و به همراه زردچوبه خوب سرخ میکنیم(با حرارت ملایم). وقتی که سینه ها خوب پختند(اگر دیدید که سینه ها هنوز نپختند کمی آب روی آن بریزید و بگذارید بپزد ولی بعد از پخته شدن سینه ها هیچ آبی نداشته باشد),سیر,قارچ,جعفری و هویچ (هویج ها را از قبل جداگانه میپزیم )را خرد میکنیم و داخل موادمان میریزیم و سرخ میکنیم.بعد از آن رب,نخود سبز پخته شده,پودر آویشن,نمک، فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم.
و در آخر خامه را اضافه کرده و ميگذاريم 3 دقیقه بپزد.ماكرونی را در ظرف مورد علاقه ریخته و مواد ماكرونی را رویش میریزیم.

نوش جان

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *