آموزش و طرز تهیه یخ در بهشت با انگور قرمز/بستنی یخی هندوانه
مواد لازم برای یخ در بهشت انگورقرمز
شکر 150 گرم
پوره لیمو ترش تازه 3 قاشق غذا خوری
آب انگور قرمز 1 لیتر
وانیل خیلی کم
یخ خرد شده 1 لیوان-پودر
طرز تهیه یخ در بهشت:
لیوانهای مخصوص سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. لیوانهارا تزیین کنید شکر، آب انگور و آبلیموترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آنگاه حرارت را کم کنید تا 3- 2 دقیقه به آرامیبجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت 4- 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند. وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید، درون گیلاسها را پر کنید، با برگ نعنای تازه تزیین کنید و فوراً سرو نمایید.
ظرف های بستنی یخی را در فریزر قرار می دهیم. نصف یک هندوانه را تکه تکه کرده به همراه 5 قاشق شکر در مخلوط کن خوب میزنیم.
مواد را در ظرف های بستنی ریخته و یک چوب در وسط لیوان قرار می دهیم.
نوش جان
سفارش این پست را “زهرا داوودی” به ما دادند.
نظرات کاربران