بانوی پارسی
۰

آش رشته


 

مواد لازم ( برای ۴ نفر ) :

رشته مخصوص آش : ۴۰۰ گرم

سبزی آش : ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) ۱ کیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) : ۴۵۰ گرم

نعناع خشک : ۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم

پیاز : ۴ عدد متوسط

کشک ساییده غلیظ : ۲ لیوان

آرد : ۲ قاشق

روغن : به میزان لازم

قره قوروت : به میزان لازم

نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه: حبوبات را از24 ساعت قبل خیس می کنیم و آب آنرا چند بار عوض میکنیم . سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد(عدس را کمی کمتر از بقیه حبوبات می پزیم ). بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. قره قوروت را در کمی آب گرم حل کرده به آش اضافه می کنیم . رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *