بانوی پارسی
۳

نکات جالب خانه داری

www.persianlady.ir

-فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج در یخچال سر هویج را ببرید زیرا نوک هویج،

www.persianlady.ir

رطوبت هویج را گرفته آن را خشک و پلاسیده می کند.

– لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد..
– اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری بعمل خواهد آمد.
– قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید. ملاحظه خواهید کردکه پنیر به آسانی و درست مانند کره بریده خواهد شد.

– اگر داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بیندازید، نان را برای مدت بیشتری تازه نگه خواهد داشت.

– اگر می خواهید گوشت سفت را نرم کنید، روی همه قسمتهای آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند. سپس بپزید.

– اگر می خواهید املت شما پف کرده منظره جالبی پیدا کند،قبل از زدن تخم مرغ، مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت اضافه کنید.

– برای ایجاد درخشندگی و برق بیشتر در کفشهای چرمی، قبل از واکس زدن، کفش را کاملا با وازلین چرب کنید و سپس واکس بزنید.

– اگر ظروف بلوری شما خراش برداشته است،با یک خمیر دندان آن را پرداخت نموده صیقل دهید. از نظر پنهان خواهد شد.

– برای آنکه گل کلم شما سفید و درخشان شود،در حین پختن مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.

– اگر غذا را بیش از حد شیرین کرده اید، کمی نمک به آن اضافه کنید. با اضافه کردن یک قاشق سرکه نیز می‌توانید، شیرینی غذا را کم‌تر کنید.‌

– اگر آش یا آبگوشت را خیلی شور کرده اید، یک عدد سیب‌زمینی در غذا بیندازید؛ زیرا سیب‌زمینی شوری غذا را به خود می‌گیرد.‌

– اگر فراموش کرده اید که داخل حبوب مانند نخود، لوبیا و عدس پخته شده نمک بریزید، هیچ وقت نمک خشک به آن اضافه نکنید. نمک را در کمی آب جوش حل و سپس به غذا اضافه کنید. برای پختن انواع گوشت‌ها، بعد از اینکه غذا خوب پخت، نمک به آن اضافه کنید و بگذارید غذا کمی بجوشد. سبزی‌ها را نیز باید در آب نمک‌دار بپزید.‌

www.persianlady.ir– آیا می‌دانید روغنی که با آن غذا سرخ کرده‌اید هنوز قابل استفاده است یا نه؟ برای این کار، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید. اگر اطراف نان ذره‌های تیره رنگ جمع شد، روغن قابل استفاده نیست؛ اما اگر چنین ذره‌هایی ایجاد نشد، روغن هنوز قابل استفاده است. ولی باید ابتدا بوی غذای قبلی آن را از بین ببرید. برای این کار، چند شاخه جعفری تازه را در همان روغن سرخ کنید. راه دیگر این است که یک عدد سیب‌زمینی خام را به مدت پانزده دقیقه در آن روغن قرار دهید.‌

– برای جلوگیری از سررفتن شیر به هنگام جوشیدن، از شیر جوش‌های مخصوص استفاده کنید. اگر چنین ظرف‌هایی در منزل ندارید، لبه‌ی ظرف را با کمی روغن یا کره چرب کنید. این کار سبب می‌شود کف روی شیر از آن قسمت بالاتر نرود. راه دیگر این است که قاشق بزرگ را داخل شیر بگذارید به طوری که دسته‌ی آن روی لبه‌ی ظرف قرار گیرد. این کار نیز از سررفتن شیر، جلوگیری می‌کند.
در پوش‌های توری نیز از سررفتن شیر جلوگیری می‌کنند.‌

شستشوی پنجره ها:
هنگام پاک کردن پنجره ها برای به هدر نرفتن انرژی و داشتن توانایی کافی برای کارها، جهت حرکت دست تان را هر از گاهی تغییر دهید تا نقاط پاک نشده را ببینید. مثلا بعد از اینکه یک طرف شیشه را شستید موقع خشک کردن دست تان را از بالا به پایین، و در موقع خشک کردن طرف دیگر شیشه دست تان را از چپ به راست حرکت دهید.

● تمیز کردن وسایل فلزی تزئینی:
برای تمیز کردن اشیا» و وسایل فلزی خانه، مثل ظروف دکوری یا میزهای عسلی و… از سرکه استفاده کنید تا کاملا براق شوند.

● زدودن لکه های جاسیگاری و ظروف چایخوری:
برای زدودن لکه های ناشی از سیگار در جاسیگاری و لکه چای در فنجان ها، از دستمالی مرطوب و آغشته به جوش شیرین استفاده کنید.

● تمیز کردن چربی روی اجاق گاز و دیوارهای آشپزخانه:
برای این منظور پارچه ای را در سرکه خیس کرده، روی آن بمالید تا بهتر و آسان تر تمیز شود. بطور کلی سرکه و چربی دشمن یکدیگر هستند.

برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، می‌توانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده..

قابلمه های صحرایی:

اگر در سفرهای تفریحی خواستید روی زغال های صحرایی، در قابلمه ، ماهیتابه یا کتری خود غذا درست کنید، برای جلوگیری از سیاه شدن ظروف، به پشت ظروف خود گل بمالید. با این تدبیر سیاهی ناشی از دود زغال و اجاق به راحتی پاک خواهد شد. موقع شست و شو دقت کنید که ظروف خش برندارند. (برای این منظور خمیر ریش هم توصیه شده است.)

سرکه ونمک در فنجان چایی:

برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، می‌توانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده، بعد شسته، آبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند .

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. فریبا گفت:

    سلام دستت ردر نکنه واقعا مفید بود

  2. پنجره گفت:

    ممنونم بعضی هاش جالب وکاربردی بود

  3. mobin گفت:

    ممنون
    همیشه از این نکات بفرستید