بانوی پارسی
۱

طرز تهیه خوراک مرغ باربیکیو

مرغ باربیکیو

بانوی پارسی

مواد لازم :

مرغ پاک کرده یک عدد

پیازچه ساطوری شده دو قاشق غذاخوری

سیر کوبیده یک قاشق مرباخوری

سس سویا دوقاشق غذاخوری

شهد مربا نصف پیمانه

زنجبیل ساییده شده یک قاشق مربا خوری

آبلیموی تازه دو قاشق غذا

فلفل سیاه، ساییده یک قاشق چایخور

طرز تهیه :

باربیكیو (barbecue) شكل دگرگون شده كلمه اسپانیایی باربكوئا (barbecue) است، به معنای نوعی داربست، یا هیزمی كه مهاجران یا مرز نشینان مكزیك و كالیفرنیا گوشت و مرغ و ماهی را روی آن دود می داده اند و كباب می كردند. امروز باربیكیو را در حیاط خانه ها روی آتش زغال یا شعله گاز درست می كنند، منتها برای یاد آوری مزه باربیكیو غالبا چند قطره عطر دود هیزم هم به سس كباب اضافه می كنند. این عطر، كه در فرنگستان به نام دود مایع فروخته می شود، فعلا در بازار ما به دست نمی آید، ولی سایر اجزای سس باربیكیو یا مایه خواباندن گوشت باربیكیو فراوان است و آن را به آسانی می توان در خانه درست كرد.

به جز مرغ، همه مواد را در ظرفی ریخته مخلوط كنید. مرغ را پاك كرده، چهار یا هشت تیکه كنید، بشویید و خشك كنید، سپس در این مایه بگذارید، زیر و رو كنید و 4-5 ساعت در یخچال بخوابانید. سپس یكی دو بار زیر و رو كنید.
تیکه های مرغ را به سیخ بكشید و روی شبكه آهنی یا روی آتش هیزم، زغال، یا زیرگریل فر گاز 10-12 دقیقه آتش بدهید.( در آتش دادن مرغ باید دقت كنیم كه گوشت مرغ بپزد و كاملا سفید شود ولی خشك و بی آب در نیاید.)

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سپیده گفت:

    سلام و ممنون از سایت خوبتون
    یه سوال داشتم : برای اینکه رنگ مو به رنگ تریاکی در بیاد از چه ترکیب رنگی باید استفاده کنم ؟؟