لطفاً جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید تا بتوانید از این سایت بازدید کنید.

0

طرز تهیه کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه ای
راهنمای مطالعه

زمان مطالعه:

دقیقه

بروز رسانی:

۱۴۰۳-۰۹-۱۰

مواد لازم برای ۸ نفر:

میوه جات خشک: ۱/۵ پیمانه (توت فرنگی، انبه و گلابی)

آب پرتقال : نصف پیمانه

آرد : یک پیمانه

کره : یک پیمانه

شکر : نصف پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

گردو: نصف پیمانه خرد شده

جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

مربای زردآلو: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

از یک روز قبل میوه های خشک را در آب پرتقال خیس کرده و درب ظرف را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.

در روز تهیه کیک، فر را از قبل روی حرارت ۳۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در کاسه مخلوط کنف کره و شکر را خوب همزده و مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را به صورت هر بار یک عدد به مخلوط کن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

گردو و میوه های خشک را باهم مخلوط کرد و به مخلوط فوق اضافه کنید.

آرد، جوش شیرین، دارچین ، زنجبیل و نمک را باهم مخلوط کنید و به مخلوط فوق اضافه کنید.

مایه کیک را درون قالب گرد چرب شده ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود در فر قرار دهید

برای تزئین کیک ، مربای زرد آلو را با یک قاشق آب مخلوط کرده و درون قابلمه ای روی حرارت کم قرار داده تا غلیظ شود.

مربای غلیظ شده را روی سطح کیک بمالید.

از مجموع:۰ نفر میانگین امتیاز داده شده ۰
spinner در حال ثبت رای

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید