۲

مزایای استفاده از اسید لاکتیک برای پوست و مو

مزایای استفاده از اسید لاکتیک برای پوست و مو

۶ مزیت فوق العاده اسید لاکتیک

اسید لاکتیک برای پوست و مو مزایای زیادی دارد ، اگر قصد دارید بازسازی پوست و مو انجام دهید!!….رطوبت پوست خود را افزایش دهید!!…..پوست خود را روشن و شفاف کنید…. ، پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید اما قبل از پرداختن به مزایا و معایت آن بهتر است به موضوعی به نام اسید لاکتیک چیست و چه مزایایی دارد بپردازیم. از شما درخواست داریم تا  انتهای این مقاله در پرشین لیدی با ما همراه باشید.

اسید لاکتیک چیست؟

فواید اسید لاکتیک برای پوست

اسید لاکتیک چگونه تولید می‌شود

در بدن انسان در طی سوخت و ساز بدن، مواد بسیاری تولید می‌شوند. هریک از این مواد به گونه‌ای و برای موضوعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از این مواد که اسید لاکتیک است. اسید لاکتیک محصولی جانبی است که از فعالیت‌های شیمیایی و بی‌هوازی سلول‌ها حاصل می‌شود.

البته حضور این ماده در بدن، تنها به وسیله فعالیت‌های داخلی بدن نبوده و ممکن است به طرق دیگری مانند استفاده از مواد غذایی نیز وارد بدن شود. این ماده شیمیایی، دارای خواص و فواید بسیاری است که سبب شده است تا از اسید لاکتیک برای پوست و مو نیز استفاده شود.

از همین رو احتمالا نام آن را در موارد بسیاری مشاهده کرده‌اید. در این مقاله و در ادامه با بیان نکاتی در این خصوص به شما کمک خواهیم کرد تا بتوانید اطلاعاتی را درباره اسید لاکتیک به دست آورید.

استفاده از اسید لاکتیک برای مو و پوست

همان‌طور که گفته شد، از اسید لاکتیک به عنوان یک محصول برای پوست و مو استفاده می‌شود. اسید لاکتیک به عنوان یک آلفا هیدروکسی اسید شناخته می‌شود که کاربرد بسیاری را در تولید محصولات پوستی و آرایشی دارد. این موضوع به دلیل ویژگی‌های این محصول است.

ویژگی‌های اسید لاکتیک می‌تواند سبب شود تا لایه برداری مناسبی از پوست صورت گیرد و آبرسانی برای پوست و مو به خوبی انجام شود. از همین رو جوانسازی در پوست و مو افزایش یافته و موجب رشد و بهبود وضعیت مو و پوست هر فرد می‌شود.

اگر به دنبال داشتن چهره‌ای شاداب و جوان هستید و می‌خواهید وضعیت سلامت جسمانی و زیبایی خود را بهبود بخشید، از این ماده معجزه‌آسا برای پوست و موی خود غافل نشوید.

مزایای استفاده از اسید لاکتیک برای پوست و مو

مزایای استفاده از اسید لاکتیک برای پوست و مو

ویژگی‌های اسید لاکتیک در کاربرد محصولات مرتبط با پوست و مو

زمانی که از کاربرد یک محصول به عنوان محصولی مناسب سخن می‌گوییم، لازم است تا ویژگی‌های آن را نیز در این راستا برشمریم. اسید لاکتیک برای پوست و مو کاربردهای بسیاری دارد که در ادامه به برخی از این ویژگی‌های مسبب خواهیم پرداخت. اصلی‌ترین این موارد عبارت است از:

جهت خرید اسید لاکتیک میتوانید به پیشگامان شیمی مراجعه کنید

  1. بازسازی پوست و مو

به عنوان یکی از اصلی‌ترین خواص اسید لاکتیک می‌توان به بازسازی کردن پوست اشاره کرد. با استفاده از اسید لاکتیک در میزان فعالیت سلول‌های پوست و مو افزایش یافته، سلول‌های مرده از بین می‌روند و از سطوح پوست جدا خواهند شد. به این ترتیب ترمیم و جوان‌سازی برای پوست و مو ایجاد می‌شود.

  1. افزایش رطوبت پوست

خشکی در سطوح پوستی به عنوان یکی از بزرگترین مشکلات پوستی شناخته می‌شود که افراد بسیاری درگیر آن هستند. برای این مشکل، اسید لاکتیک به عنوان یک راهکار می‌تواند کمک کننده باشد. به وسیله اسید لاکتیک موجود در محصولات پوستی و آرایشی میزان رطوبت در سطوح پوستی افزایش یافته و سلامتی پوست بیشتر می‌شود.

  1. از بین بردن باکتری‌ها

اسید لاکتیک به عنوان یک ضد میکروب موثر شناخته می‌شود که توانایی از بین بردن میکروب‌های مخرب را از سطوح پوست و مو دارد. در واقع با استفاده از اسید لاکتیک برای پوست و مو می‌توان باکتری‌های مضر را از بین برد و وضعیت سلامتی در پوست را افزایش داد.

  1. روشن و شفاف کردن پوست

با لایه برداری شدن پوست توسط اسید لاکتیک میزان شفافیت و روشنی در پوست افزایش می‌یابد. به این ترتیب پوستی درخشان‌تر را برای خود به ارمغان خواهید آورد.

  1. کاهش میزان جوش و آکنه در صورت

لایه برداری از پوست و افزایش شفافیت در پوست به وسیله اسید لاکتیک، موجب بهبود وضعیت جوش و آکنه نیز در چهره شما خواهد شد. این موضوع به عنوان یکی از اصلی‌ترین خواص اسید لاکتیک برای پوست شناخته می‌شود.

  1. کاهش چین و چروک در پوست صورت

به وسیله اسید لاکتیک موجود در محصولات آرایشی و پوستی، می‌توان میزان کلاژن‌سازی را در پوست بدن افزایش داد. با افزایش میزان کلاژن‌سازی در پوست صورت، میزان چین و چروک کاهش پیدا خواهد کرد. به این ترتیب زیبایی چهره افزایش یافته و سن فرد کمتر نشان داده خواهد شد.

جمع بندی پایانی مقاله

اسید لاکتیک به عنوان یک ماده نام آشنا در بسیاری از محصولات آرایشی پیدا می‌شود. این ماده که می‌توان آن را در بدن انسان به صورت طبیعی یا با استفاده از مصرف مواد غذایی پیدا کرد، بر روی سلامت ابعاد مختلف بدن تاثیرگذار است.

سلامت پوست و مو یکی از مهم‌ترین مواردی است که می‌توان آن را جزئی از اثرات استفاده از اسید لاکتیک دانست. اسید لاکتیک در آب پنیر و بسیاری محصولات دیگر دیده می‌شود. اگر به درستی از این ماده استفاده شود، جوان‌سازی و زیبایی پوست و مو با سرعت بیشتری نتیجه خواهد داد.جهت خرید اسید لاکتیک میتوانید به پیشگامان شیمی مراجعه کنید

منبع : healthline 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از 1 تا 5 به این صفحه یه امتیاز بده

میانگین رتبه : ۴.۸۳ *** تعداد رای : ۲
spinner در حال ثبت رای

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • لینک در کامنت ارسال اصلا قرار ندید چون تایید نمیشه
  • از الفاظ رکیک و بی ادبانه خودداری کنید
  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

با این شرایط موافق هستید.

  1. ثریا احمدی گفت:

    سلام وقتتون بخیر ، در ابتدای مقالتون ۲ عنوان نوشتید
    اسید لاکتیک چیست؟
    فواید اسید لاکتیک برای پوست
    ولی درباره هیچ کدوم توضیحی ندادید ، میشه این موارد رو بنویسید
    ممنون

    1. تیم تولید محتوا پرشین لیدی گفت:

      با سلام در اپدیت های بعدی مقاله درباره اسید لاکتیک چیست؟ صحبت خواهیم کرد