طرز تهیه شارلوت ژله ای
مواد لازم براي خمير دكور:
- کره به دمای محیط رسیده / 15 گرم
- پودر قند / 15 گرم
- آرد / 20 گرم
- سفیده تخم مرغ / 2 قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی صورتی
مواد لازم برای تهیه شارلوت:
- تخم مرغ / 6 عدد
- آرد / 115 گرم
- شکر / 120 گرم
- کاکائو / 15 گرم
مواد لازم براي داخل شارلوت:
- ژله الوئه ورا
- ژله تمشك
- ژله آلبالو
- بستني وانيلي
طرز تهيه خمير دكور:
تمام مواد خمير دكور را با هم مخلوط مي كنيم و رنگ را به آن اضافه مي نماييم و فقط در حدي كه يكدست شود با قاشق مخلوط مي كنيم و بعد داخل ماسوره ساده ريخته و روي كاغذ سيليكون طرح مورد نظر را مي نويسيم و داخل فريزر به مدت 1 ساعت قرار مي دهيم. ( طرح بايد بصورت بر عكس نوشته شود )
براي درست كردن رولت زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده و زرده را با نصف شكر به مدت 5 دقيقه مي زنيم تا شكر كاملا در زرده حل شود.
سفيده تخم مرغ را جداگانه در ظرفي مي زنيم تا فرم بگيرد و بعد بصورت باراني شكر را به آن اضافه مي كنيم. زرده را روي سفيده ميريزيم و به آرامي مخلوط مي كنيم. آرد و كاكائو را الك كرده و بصورت دوراني با مايه رولت مخلوط مي كنيم. طرح را از فريزر خارج كرده و در قالب 45×35 انداخته و مايع رولت را روي آن مي ريزيم و سطح آن را صاف مي كنيم و در فر 200 درجه ( در طبقه اول از بالا ) به مدت 8 تا 10 دقيقه قرار مي دهيم. ( دقت كنيد زير رولت شما نبايد زياد بپزد چون از زيبايي كار شما كم مي كند )
بعد از اينكه رولت را از فر خارج كرديد يك سيني را روي آن برمي گردانيم و بعد از 5 دقيقه از سيني خارج كرده و كاغذ را به آرامي از آن جدا مي كنيم.
ارتفاع قالب شارلوت را اندازه مي گيريم و رولت را بصورت 2 نوار مي بريم و داخل فِرِم يا قالب كمربندي قرار مي دهيم و از اضافه هاي رولت براي ته شارلوت استفاده مي كنيم.
براي داخل شارلوت ژله ها را با يك ليوان آب جوش مخلوط مي كنيم ويك ليوان بستني وانيلي به آن اضافه مي كنيم و پس از اينكه كمي آن ها را نيم بند كرديم به ترتيب داخل شارلوت می ریزیم. ( براي داشتن رنگ بندي مثل عكس، رنگ صورتي به ژله ها اضافه كنيد تا به رنگ مورد نظر برسيد )
نظرات کاربران
سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.