خواص خوراکی ها
در این بخش قصد داریم همه آنچه شما در مورد خواص خوراکی های مختلف بدانید را در اختیارتان قرار دهیم
اسید اسکوربیک چیست | مزایا و معایب مصرف این ویتامین
اسید اسکوربیک و نقش مؤثر آن در صنایع مختلف اسید اسکوربیک به عنوان ویتامین C شناخته میشود. فرمول شیمیایی آن به صورت C6H8O6 است. این اسید را یک ویتامین محلول در آب میدانند. Ascorbic acid ادامه مطلب
انواع پروتئین های شیر و کاربرد آنها
انواع پروتئین های شیر و کاربرد آنها بدن انسان برای اینکه بتواند به خوبی فعالیتهای طبیعی خود را انجام دهد به مواد مغذی مختلفی نیاز دارد. این مواد از طریق غذاها، میوه، نوشیدنیها، گوشت و ادامه مطلب
معایب و مزایای مصرف شراب که برای تصمیم گیری باید بدانید
خواص شراب انگور و تاریخچه آن انسانها از دیر باز به نوشیدنیها علاقه داشتند. نوشیدنیهای مختلف بخشی از خوراک روزانهی هر فرد را تشکیل میدهند. امروزه دایره این نوشیدنیها گستردهتر شده است و افراد با ادامه مطلب
استفاده از عسل برای کاهش وزن
استفاده از عسل برای کاهش وزن همه ما می دانیم چقدر سلامت بدن ما از نظر وزن این روزها مهم است. حتی افزایش یک کیلوگرم در وزن کابوسی برای ما می شودو همه راه های ادامه مطلب
سلامتی و آرامش با ویتامینهای گروه B
خلاصه و مفید بخواند : ویتامینهای گروه B مواد مغذی ضروری و محلول در آب هستند که نقش مهمی در متابولیسم بدن و تولید انرژی دارند و باید روزانه مصرف شوند. این ویتامینها بهدلیل عدم ادامه مطلب






