0

از هفته چندم بارداری گل گاو زبان بخوریم

مصرف گل گاو زبان در بارداری

خوردن گل گاو زبان در بارداری

گل گاو زبان در بارداری خوبه؟ خواص گل گاو زبان برای بارداری چیست؟ عوارض مصرف گل گاو زبان در بارداری چیست؟ در این مقاله از سایت پرشین لیدی، مجله تخصصی بانوان، به این پرسش متداول پاسخ خواهیم داد که آیا مصرف گل گاو زبان برای بارداری ضرر دارد؟ با ما همراه باشید.

اغلب با گل گاو زبان آشنایی دارید و احتمال بسیار زیاد از چای و دمنوش آن نیز استفاده کرده اید. بارها شنیده اید که وقتی کسی دچار استرس و نگرانی است به او می گویند دمنوش گل گاو زبان بخور تا آرام شوی! در واقع به عنوان یک مسکن طبیعی از آن استفاده می کنند به این علت که گل گاو زبان گیاهی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است که در طب سنتی به عنوان داروی گیاهی درمانی استفاده می شود.

این دمنوش گیاهی طبی گرم دارد و حاوی ویتامین های K، E، C، و A، ویتامین های معدنی مثل، کلسیم، پتاسیم، آهن، روی و منیزیم است و به راحتی می تواند استرس و اضطراب را از بین برده و بدن را در حالتی ریلکس و آرام قرار دهد. از این گیاه در حالت طبیعی و نرمال می توان به صورت روزانه استفاده کرد ولی در زمانی که بدن دچار بیماری زمینه ایی بوده و یا در دوران بارداری باید جانب احتیاط را رعایت کرد. گل گاو زبان گیاهی آرام بخش و خواب آور است.

هر چند که تحقیقات گسترده ایی در زمینه مضرات و عوارض خوردن گل گاو زبان در بارداری انجام نشده ولی خوردن آن در دوران بارداری به دلیل وجود آلاکوئید که باعث اثرگذاری منفی بر روی هورمون ها می شود منع شده است چرا که می تواند سقط جنین را به همراه داشته باشد.

مصرف گل گاوزبان در اوایل بارداری

خوردن گل گاو زبان در هفته های اول بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی شود به این دلی که گل گاو زبان به دلیل وجود مقدار زیادی ویتامین K و همچنین وجود ترکیباتی مثل کومارین ها و تانین ها، باعث خونریزی و سقط جنین می شود. از اینرو در این دوران حساس به ویژه در اوایل بارداری که احتمال سقط جنین بسیار زیاد است توصیه می شود از خوردن هر گونه داروی گیاهی به ویژه گل گاو زبان خودداری کنید.

مصرف گل گاو زبان در هفته آخر بارداری

در اواخر بارداری برای باز شدن دهانه رحم نسخه های بسیاری از طرف خانواده ها تجویز می شود که یکی از آن مصرف دمنوش گل گاو زبان است. در اواخر بارداری به این دلیل که خطر سقط جنین نمی رود، امکان مصرف گل گاو زبان در اواخر بارداری وجود دارد و می تواند زایمان را سریعتر کند هر چند که در این زمان نیز باید از پزشک خود راجع به مصرف آن مشاوره بگیرید.

گل گاو زبان برای باز شدن دهانه رحم

درباره ی خوردن گل گاو زبان در دوران بارداری به کرات تأکید کردیم که باید قبل از خوردن هر گونه داروی گیاهی و مکمل با پزشک خود مشورت نمائید، گل گاو زبان اگر چه برای باز شدن دهانه رحم برای زایمان مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل وجود ترکیباتی مانند تانین ها و فلاونوئیدها باعث تحریک عضلات رحم شده و به باز شدن دهانه رحم کمک می کند ولی مصرف آن حتما باید با تجویز پزشک و زیر نظر متخصص صورت گیرد چرا که مصرف آن می تواند عوارض جبران ناپذیری برای مادر و جنین در پی داشته باشد.

در نظر داشته باشید که میزان معینی از این گیاه در صورت تجویز باید مصرف شود و از مصرف بیش از اندازه ی آن باید خودداری کنید. در صورت تجویز مصرف، میزان مورد استفاده آن به سلامت جسمی و وضعیت بارداریتان متفاوت است.

گل گاو زبان برای باز شدن دهانه رحم

عوارض مصرف گل گاو زبان در بارداری

آیا خوردن گل گاو زبان در دوران بارداری مضر است؟ همانطور که قبلاً هم بیان کردیم خوردن گل گاو زبان در بارداری ضرر دارد هر چند که تحقیقات کافی در مورد ایمنی مصرف گل گاو زبان در دوران بارداری انجام نشده است ولی به طور کلی خوردن گل گاو زبان به صورت طبیعی و در افرادی که سلامتی جسمانی کاملی دارند مفید است و عوارضی به دنبال ندارد ولی در حالت غیر عادی مانند بارداری و داشتن بیماری، باعث آسیب جدی کبدی، افزایش فشار خون، زایمان زودرس، مرگ جنین، سقط جنین، تنش در دستگاه قلبی و عروقی، تحریک رحم، خونریزی بین دوره ایی، سردرد، تنگی نفس، تشنج، بی قراری و تنفس سریع می شود. بنابراین قبل از مصرف هر گونه مکمل و داروی گیاهی با پزشک خود مشورت کنید.

نتیجه گیری

در این مقاله در سایت پرشین لیدی ما به این موضوع پرداختیم که آیا مصرف گل گاو زبان در بارداری ممکن است یا خیر؟ و به این نتیجه رسیدیم که اول اینکه مصرف هر گونه مکمل و داروی گیاهی باید با تجویز پزشک صورت گیرید و دوم اینکه خوردن گل گاو زبان در اوایل بارداری اکیداً ممنوع است چرا که باعث سقط جنین می شود و مصرف گل گاو زبان در هفته آخر بارداری برای باز شدن دهانه رحم در صورت مشورت و تجویز پزشک امکانپذیر است. از اینرو در دوران بسیار شیرین و حساس بارداری از خوردن داروهای گیاهی بدون مشورت پزشک امتناع کنید.

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *