بانوی پارسی
۰

پیشگامان شیمی ، ۶ محصول مهم شیمیایی را معرفی کرد

فروشنده محصولات مواد اولیه شیمیایی
بازدید 5856

بهترین فروشنده محصولات مواد اولیه شیمیایی

فروشنده محصولات مواد اولیه شیمیایی در ایران چه شرکت هایی هستند؟ از کجا تشخیص دهیم مواد مورد نیاز را از کجا تهیه کنیم. در این مقاله از سایت پرشین لیدی قصد داریم به موضوع فروشنده محصولات مواد اولیه شیمیایی در ایران بپردازیم. چه شرکتهر روز، با صدها یا هزاران ماده شیمیایی مصنوعی احاطه شده‌ایم. آن‌ها در غذا، لباس، ابزار، مبلمان، اسباب بازی، لوازم آرایشی و دارویی ما هستند. هر روز مردم در معرض ترکیبی از مواد شیمیایی موجود در محصولات مصرفی قرار می‌گیرند که به روشی بسیار فراتر از درک ما با یکدیگر تعامل دارند.

به عنوان مثال مواد غذایی از پیش بسته بندی شده باید به اندازه کافی ماندگاری داشته باشند تا از کارخانه فرآوری، به فروشگاه و به مصرف کننده برسد. از غذا گرفته تا محصولات مراقبت از پوست، مواد نگهدارنده همه جا هستند. نکته قابل توجه این است که برخی از این ترکیبات به صورت مشترک در محصولات غذایی و آرایشی کاربرد دارند. در ادامه به معرفی کاربرد های ۶ مورد از ترکیبات شیمیایی شامل سوربات پتاسیم، کربنات پتاسیم، زانتان گام، سوربیتول، گلیسیرین، گوارگام با کاربرد گسترده در صنایع مختلف می‌پردازیم.

خرید و فروش سوربات پتاسیم

خرید و فروش سوربات پتاسیم

۱-کاربرد سوربات پتاسیم

کاربرد سوربات پتاسیم در صنایع غذایی

سوربات پتاسیو دارای کاربردهای گسترده‌ای در صنایع غذایی می‌باشد. می‌توان از سوربات پتاسیم در صنایع غذایی با افزودن مستقیم، پاشش، استفاده در بسته بندی مواد و یا به روش‌های دیگر استفاده کرد.

۱) کاربرد در سبزیجات و میوه‌ها

اگر سبزیجات و میوه های تازه برای نگهداری به موقع درمان نشوند، به سرعت درخشندگی، رطوبت، چین و چروک های خشک روی سطح خود را از دست می‌دهند و مستعد کپک زدن و پوسیدگی می‌شوند و در نتیجه باعث ضایعات غیر ضروری می‌شوند. در صورت استفاده از نگهدارنده سوربات پتاسیم در سطح سبزیجات و میوه ها می‌توان آن را به مدت یک ماه در دمای حداکثر ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری کرد و رنگ سبزیجات و میوه‌ها را بدون تغییر نگه داشت.

۲) کاربرد در محصولات گوشتی

ژامبون دودی، سوسیس‌های خشک، گوشت خشک و سایر فرآورده‌های گوشتی خشک دیگر برای مدت کوتاهی در محلول سوربات پتاسیم با غلظت مناسب خیسانده می‌شوند تا حفظ و نگهداری شود. محصولات گوشتی مانند سوسیس گوشت گاو، سوسیس خوک و غیره را می‌توان به طور مستقیم به مقدار مناسب سوربات پتاسیم در طی فرآیند گوشت کوبی در فرآیند تولید اضافه کرد. پس از محصول نهایی، محلول سوربات پتاسیم ۵% روی سطح پاشیده می‌شود تا ضد خوردگی نگه داشته شود.

همچنین می توان به طور مستقیم مقدار مناسبی از سوربات پتاسیم را به گوشت معمولی برای نگهداری اضافه کرد. هم مرغ تازه و هم مرغ پخته را می توان در محلول های نگهدارنده سوربات پتاسیم با فرمول های مختلف و غلظت های مختلف خیس کرد تا اثر نگهداری را بهبود بخشد و ماندگاری را افزایش دهد.

۳) کاربرد در محصولات آبزی

پس از افزودن ۰.۱٪ تا ۰.۲٪ مواد نگهدارنده مخلوط سوربیک اسید و سوربات پتاسیم به سوسیس ماهی، محصول در دمای حداکثر ۳۰ درجه سانتیگراد به مدت دو هفته فاسد و خراب نمی‌شود. هنگامی که دما در ۱۰ ~ ۱۵ درجه سانتیگراد حفظ می‌شود و مقدار pH داخلی سوسیس ماهی کمتر از ۶ کنترل می‌شود، این سوسیس را می توان به مدت ۷ هفته بدون فساد نگهداری کرد.

محصولات ماهی دودی را می توان با محلول سوربات پتاسیم ۵٪ تا ۱۰٪ ، در طول یا بعد از فرآیند دودی کردن برای نگهداری اسپری کرد. ماهی و میگوی پخته شده در سس سویا را می‌توان پس از افزودن مقدار مناسب سوربات پتاسیم بدون فساد، به مدت دو ماه در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد نگهداری کرد.

۴) کاربرد در سس سویا و محصولات گیاهی ترشی

افزودن مقدار مناسب سوربات پتاسیم به سس سویا را می‌توان در دمای بالا به مدت ۷۰ روز بدون فساد و کپک نگهداری کرد. هنگامی که از سوربات پتاسیم برای تازه نگه داشتن چغندر، خیارشور و سایر سبزیجات ترشی استفاده می‌شود، می توانید مقدار مناسبی سوربات پتاسیم را به سرکه حاوی نمک اضافه کنید. در شرایط عادی برای جلوگیری از ایجاد کدورت آب نمک در ترشیجات می‌توانید ابتدا ادویه، نمک و سوربات پتاسیم را قبل از افزودن سرکه در آب حل کنید.

۶) کاربرد در نوشیدنی ها

سوربات پتاسیم را می توان به نوشیدنی های آب میوه و سبزیجات، نوشیدنی های گازدار، نوشیدنی‌های پروتئینی و سایر نوشیدنی‌ها اضافه کرد. افزودن سوربات پتاسیم تا حد زیادی عمر مفید محصول را افزایش می‌دهد.

۷)نوشیدنی غیر الکلی

سوربات پتاسیم درجه غذایی معمولاً به عنوان یک نگهدارنده به نوشابه‌های رژیمی اضافه می شود.

  • کوکاکولا
  • نوشیدنی های پپسیکو

۸)شراب

سوربات پتاسیم به عنوان یک تثبیت کننده شراب عمل می‌کند که تا زمانی که فرآیند تخمیر کامل نشده است، اضافه نمی‌شود. هدف آن جلوگیری از تخمیر نیست، بلکه جلوگیری از شروع دوباره تخمیر شراب‌ها با جلوگیری از تولید مثل مخمر است. یعنی مخمرهای موجود می‌میرند و سلول‌های جدید مخمر تولید نمی‌شوند.

سایر مواد غذایی حاوی سوربات پتاسیم:

  • پنیر
  • شراب
  • می‌انگبین
  • گوشت خشک و میوه خشک
  • ماست
  • غذاهای حیوانات خانگی
  • نوشیدنی بدون الکل
  • محصولات پخته شده

۹)لوازم آرایشی

سوربات پتاسیم به عنوان یک ماده نگهدارنده در لوازم آرایشی و بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود. این یک نگهدارنده ملایم است که با مهار مخمرها و کپک‌ها عمر مفید را افزایش می‌دهد، همچنین می‌تواند جایگزین پارابن‌ها شود.

لوازم آرایشی رایج شامل:

  • ضد آفتاب
  • مرطوب کننده‌ها
  • کرم‌ها
  • شامپوها
  • محصولات مراقبت از پوست و مو

۱۰)خوراک دام و طیور

همچنین می‌توان از آن به‌عنوان نگهدارنده در خوراک استفاده کرد، مانند غذای حیوانات برای خوک، طیور، گربه و سگ. پیشگامان شیمی، سوربات پتاسیم گرانول (PSG) را از چین وارد می‌کند. شما می‌توانید برای خرید سوربات پتاسیم در بسته بندی ۲۵ کیلو گرمی با کارشناسان فروش پیشگامان شیمی تماس بگیرید.

۲-کاربرد کربنات پتاسیم

صنایع غذایی

گرید غذایی کربنات پتاسیم عمدتاً به عنوان تنظیم کننده اسیدیته می‌باشد که موارد مصرف رایج غذایی آن به شرح زیر است:

  • قلیایی کردن پودر کاکائو
  • نانوایی
  • نودل
  • مارینادها
  • کشمش
  • ماده خشک‌ کننده برای میوه

علاوه بر کاربرد آن در صنایع غذایی، کربنات پتاسیم در موارد زیر کاربرد دارد:

  • در کشاورزی به عنوان کود
  • شیشه‌های مقاوم در برابر حرارت
  • سرامیک
  • کربنات پتاسیم برای صابون و مواد شوینده
  • فرمولاسیون جوهرها و تونرها
  • ضد عفونی‌ کننده‌ها و مواد تمیز کننده
  • به عنوان مهار کننده آتش
  • ماده خوراک دام
  • کربنات پتاسیم در ذوب طلا

کاربرد کربنات پتاسیم در شیشه

کربنات پتاسیم در تولید شیشه، باعث بهبود شفافیت شیشه، مقاومت الکتریکی، استحکام و ضریب شکست می‌شود. منبع K2O برای شیشه‌های باریم قلیایی، سرب یا استرانسیوم سیلیس است که در لوله‌های تلویزیون، شیشه‌های آزمایشگاهی، شیشه‌های نوری و غیره استفاده می‌شود.

کاربرد کربنات پتاسیم در سرامیک

کربنات پتاسیم را می‌توان به عنوان ماده اولیه برای فریت سرامیکی در تولید سرامیک استفاده کرد. هدف اصلی آن کاهش دمای ذوب سرخ کردن و افزایش مقدار ضریب انبساط فریت است. این به عنوان K2O در فریت‌ها وجود دارد و معمولاً در فریت‌های دی اکسید تیتانیوم برای صنعت لوازم خانگی استفاده می‌شود.

کاربرد کربنات پتاسیم در صابون

می‌توان از آن برای نرم کردن صابون نسبت به صابون‌های بر پایه سدیم استفاده کرد.شما می‌توانید برای خرید کربنات پتاسیم آلمانی، کره، تایوانی، ایتالیایی و ایرانی در بسته‌های ۲۵ کیلو گرمی با پیشگامان شیمی در ارتباط باشید و اطمینان داشته باشید که می‌توانید خرید کربنات پتاسیم گرید خوراکی و صنعتی را با قیمت مناسب و کیفیت عالی از ما انجام دهید.

۳-کاربرد زانتان گام

صمغ زانتان به عنوان یک ماده افزودنی غذایی است که به ضخیم شدن محصولات غذایی کمک می‌کند. از آن به عنوان اصلاح‌کننده رئولوژی، ماده غلیظ‌کننده و تثبیت‌کننده استفاده می‌شود. صمغ زانتان را در محصولات متنوعی خواهید یافت – احتمالاً در اقلام غذایی و وسایل مراقبت شخصی که هرگز انتظار نداشتید حاوی این ماده باشد.

محصولات غذایی  که در آن‌ها از صمغ زانتام استفاده شده است، عبارتند از:

  • بستنی
  • سس سالاد
  • پودینگ
  • پاستا
  • نوشیدنی‌های فرآوری‌شده
  • مخلوط نوشیدنی‌های خشک
  • سس گوجه فرنگی و سس‌های دیگر
  • غذاهای منجمد مانند سیب زمینی سرخ کرده و خوراکی ها
  • مایونز
  • سس گوجه
  • خردل
  • سالسا
  • شربت و سایر مواد افزودنی
  • جایگزین های گوشت و پنیر گیاهی/وگان
  • شیر نارگیل
  • سس آماده شده
  • سوپ کنسرو و بسته بندی شده
  • آدامس
  • ماست
  • پنیر کوتاژ
  • نان بدون گلوتن و سایر محصولات پخته شده
  • چیپس ذرت
  • فرآورده های گوشتی فرآوری شده
  • آب نبات

نانوایان بدون گلوتن از آن استقبال می‌کنند.

این صمغ به عنوان عامل اتصال به نان و سایر محصولات پخته شده عمل می‌کند. آن‌ها به نان‌های بدون گلوتن بافت نان مانندی می‌دهند که گلوتن در نان ایجاد می‌کند.این ماده اغلب در پخت بدون گلوتن به عنوان جایگزینی برای اثر چسبنده گلوتن استفاده می‌شود. صمغ زانتان ممکن است یکی از مواد اصلی در پخت و پز بدون گلوتن باشد، اما کاربردهای جالب دیگری نیز دارد.

صمغ زانتان به افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.

طبق مطالعات انجام شده، صمغ زانتان اغلب توسط افراد مبتلا به دیابت استفاده می شود – این صمغ به کاهش جذب قند کمک می کند و در نتیجه سطح قند خون را کاهش می دهد. و همچنین سطح کلسترول کل را کاهش می دهد.

برای درمان سندرم شوگرن استفاده می شود.

سندرم شوگرن یک بیماری است که با خشکی دهان مشخص می شود. صمغ زانتان به عنوان یک جایگزین بزاق عمل می کند و می تواند به درمان این وضعیت ناتوان کننده کمک کند.

به عنوان ملین عمل می‌کند

  • صمغ زانتان حاوی ۷ گرم فیبر در هر قاشق غذاخوری است. به دلیل کیفیت بالای فیبر، به عنوان ملین نیز استفاده می‌شود. صمغ روده را متورم می‌کند که دستگاه گوارش را تحریک می‌کند تا کار خود را انجام دهد.

محصولات غیر غذایی که می‌توانند حاوی صمغ زانتان باشند عبارتند از:

  • خمیر دندان
  • شامپو
  • حالت دهنده
  • لوازم آرایشی
  • رژ لب و بالم لب
  • کرم پوست
  • مواد غذایی حیوان خانگی
  • مکمل های بدون نسخه
  • داروهای تجویزی
  • رنگ بر پایه آب
  • مصالح و مواد ساختمانی
  • چسب
  • بسته بندی غذا

صمغ زانتان گام در گریدهای غذایی، دارویی و صنعتی در بازار عرضه می‌شود. شما می‌توانید برای خرید زانتان گام یا همان گزانتان گام خوراکی و صنعتی، وارداتی از مبدأ چین با مش‌های ۸۰ و ۲۰۰ در بسته بندی ۲۵ کیلویی به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه خرید و فروش مواد شیمیایی می‌باشد.

۴-کاربرد سوربیتول

سوربیتول برای حفظ رطوبت، افزودن شیرینی، و ایجاد بافت به محصولات و همچنین به طور بالقوه برای سلامت گوارش استفاده می‌شود، علاوه بر این سوربیتول ممکن است خطر پوسیدگی را در مقایسه با قند سفره کاهش دهد و برای سلامت دهان مفید باشد.

مرطوب کننده

موادی که می‌توانند مقدار معینی آب را از هوا جذب کنند می‌توانند به عنوان مرطوب کننده استفاده شوند. ساختار پلی هیدروکسی سوربیتول آن را قادر می‌سازد با آب ترکیب شود، در نتیجه رطوبت را حفظ کرده، کریستالیزاسیون را کنترل می‌کند و نرمی غذا را بهبود می‌بخشد.در عین حال قابلیت افزایش حجم، کنترل ویسکوزیته و بافت را دارد. معمولاً به عنوان یک مرطوب کننده در نان و کیک استفاده می‌شود. در غذاهای دریایی به عنوان یک مرطوب کننده و ضد سرما عمل می‌کند.

شیرین کننده

آب نبات و آدامس اغلب حاوی سوربیتول هستند که عمدتاً به عنوان یک شیرین کننده برای جایگزینی شکر استفاده می شود. معمولا در ترکیب با فروکتوز استفاده می شود. اغلب در غذاها و نوشیدنی ها به جای شکر سنتی استفاده می شود تا محتوای کالری آن‌ها کاهش یابد. سوربیتول حاوی تقریباً دو سوم کالری قند سفره است و حدود ۶۰ درصد شیرینی را فراهم می‌کند.

قابل استفاده در طیف گسترده‌ای از محصولات، از جمله آب نبات‌های بدون قند، آدامس‌ها، و غذاهای بدون قند مانند دسرهای منجمد و محصولات پخته شده است. علاوه بر این موارد در نوشیدنی‌ها، سوربیتول می تواند یون‌های فلزی را کلات کند و کدورت را کاهش دهد.

لوازم آرایشی

به عنوان یک جاذب، اتصال دهنده، تثبیت کننده امولسیون، تشکیل فیلم، حالت دهنده مو، حالت دهنده پوست در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی عمل می‌کند. معمولا در صابون، محصولات مراقبت از پوست و مو کاربرد دارد.این ماده به عنوان یک مرطوب کننده، عامل پلاستیک کننده و یک حامل فشرده کننده چسبناک در خمیردندان‌ها و محصولات دهانشویه عمل می‌کند. همچنین طعم خنک و معطری به آن می‌دهد و شفافیت بهتری نسبت به گلیسرول (به عنوان یک مرطوب کننده) ارائه می‌دهد.

کاربرد دارویی

به عنوان یک ملین برای درمان یبوست گاه به گاه استفاده می‌شود، این محصول ممکن است از طریق دهان و/یا از راه مقعدی مصرف شود.شما می‌توانید برای خرید سوربیتول صنعتی در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی پودری و بشکه‌های ۲۷۵ کیلوگرمی مایع ۷۰ درصد هندی و روکت فرانسه به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید.

۵-کاربرد گلیسیرین

گلیسیرین کاربردهای زیادی دارد و در اینجا چند مورد از کاربردهای شگفت انگیز برای گلیسیرین آورده شده است:

  1. صابون

گلیسیرین یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از صابون‌ها است، اما به طرز عجیبی، صابون سازی نیز راهی برای تولید گلیسیرین است. گاهی اوقات شیمیدانان حتی صابون صنعتی را به عنوان وسیله‌ای برای تولید گلیسیرین فرموله می‌کنند که نام تجاری آن گلیسرول است. گلیسیرین از طریق فرآیند صابونی سازی تولید می‌شود، که با تبدیل روغن یا چربی به صابون و گلیسیرین با گرم کردن لیپیدها و افزودن یک ماده قلیایی مانند هیدروکسید سدیم یا لیمو، صابون ایجاد می‌کند.

  1. محصولات مراقبت از مو و پوست

از آنجایی که گلیسرول یک مرطوب کننده است، به این معنی که می‌تواند رطوبت را جذب کند و به آن متصل کند، یک عنصر رایج در محصولات زیبایی است که برای مرطوب کردن استفاده می‌شود، مانند لوسیون‌ها، نرم کننده‌ها و شامپوها. گلیسیرین موجود در محصولات مراقبت از مو می‌تواند از خشک شدن و شکافتن بیش از حد موها جلوگیری کند و در شامپوهایی که شوره سر و خارش پوست سر را درمان می‌کنند استفاده می‌شود.

لوسیون‌ها و محصولات مراقبت از پوست از گلیسیرین به همان دلایلی استفاده می‌کنند که محصولات مراقبت از مو از آن‌ها استفاده می‌کنند: آن‌ها رطوبت را جذب کرده و از نظر شیمیایی روی آن نگه می‌دارند. گلیسیرین رایج‌ترین مرطوب کننده مورد استفاده در محصولات مراقبت از پوست است، زیرا رطوبت را از هوا و لایه‌های عمیق تر پوست به سطح پوست می‌کشد و رنگ پوست شما را بهبود می‌بخشد.

  1. غذا

گلیسیرین به عنوان یک افزودنی غذایی مفید است، زیرا عملکردهای مختلفی دارد. این یک الکل قند است، بنابراین می‌تواند به عنوان یک شیرین کننده عمل کند، اگرچه دارای حدود ۶۰ تا ۷۵ درصد شیرینی شکر است.به دلیل خاصیت اتصال رطوبتی گلیسیرین، به حفظ نان‌​​ها و کیک‌ها کمک می‌کند و از خشک شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند. بافت چسبناک آن می‌تواند ضخامت و صافی مایعات را افزایش دهد. به همین دلیل گلیسیرین در انواع نوشیدنی‌ها، چاشنی‌ها، مایه کیک، آب نبات های نرم، سوپ کنسرو شده و آدامس یافت می‌شود.

  1. داروسازی

از آنجایی که گلیسیرین به طور طبیعی شیرین است، برای خوش طعم کردن داروهایی مانند شربت‌های سرفه و قرص‌ها استفاده می‌شود. اما شیرینی آن تنها مزیت گلیسیرین در داروها نیست – این یک غلیظ کننده عالی برای پمادهای موضعی است. شیاف‌های گلیسیرین آب را از روده بزرگ جذب می‌کنند تا مواد را در دستگاه گوارش حرکت دهند. در غیر این صورت، گلیسیرین به عنوان یک ماده کمکی استفاده می‌شود – فقط یک وسیله نقلیه خنثی برای مواد فعال در مواردی مانند قطره چشم، قطره گوش و کپسول ژل. گلیسیرین همچنین به عنوان وسیله‌ای برای انجماد موادی مانند اسپرم، گلبول‌های قرمز و سایر بافت‌های زنده استفاده می‌شود.

  1. رنگ، جوهر و پلاستیک

گلیسیرین کاربردهای صنعتی زیادی دارد. به عنوان مثال، قبلاً ماده اصلی ضد یخ بود، اما تا حد زیادی با مواد شیمیایی دیگری جایگزین شده است که طعم شیرینی ندارند و بنابراین هنگام ریختن روی زمین حیوانات را جذب نمی‌کنند و نمی‌کشند.گلیسیرین یک بلوک ساختمانی مهم از رنگ‌ها و رزین‌ها است که برای پوشش دادن موادی مانند سیم‌ها استفاده می‌شود. همچنین به‌عنوان نرم‌کننده در پلاستیک‌ها استفاده می‌شود و به‌طور گسترده در بسته‌بندی‌های مواد غذایی کاربرد دارد، زیرا غیرسمی است و می‌تواند از چروک شدن آن جلوگیری کند.

  1. مایع ویپ

گلیسیرین گیاهی یک پایه رایج در بسیاری از مایعات بخارپز برای سیگارهای الکترونیکی است که برخی از ویپرها آن را ترجیح می‌دهند زیرا محتوای گلیسیرین بالا باعث ایجاد یک آئروسل قابل مشاهده می‌شود.جهت خرید گلیسیرین صنعتی در بشکه‌های ۲۵۰ کیلوگرمی از کشورهای مالزی و اندونزی با شرکت پیشگامان شیمی در ارتباط باشید.

۶-کاربرد گوار گام

استفاده از گوار گام در صنایع غذایی

صمغ گوار به دلیل توانایی منحصر به فرد خود در بهبود بافت و ساختار خرده نان و کمک به عملکرد خمیر و افزایش ماندگاری، یک ماده ضروری در محصولات پخته شده است. به عنوان یک عامل اتصال عالی برای مواد مورد استفاده در دستور العمل‌های بدون گلوتن عمل می‌کند و به طور موثر خمیر را غلیظ می‌کند.گوار آماده سازی پنیر فرآوری شده را تثبیت می‌کند.

قابلیت ذوب بستنی را بهبود می‌بخشد. سوپ‌ها، آبغوره‌ها، محصولات پخته شده، ماست و شیر و پنیر را غلیظ می‌کند. بافت و حفظ رطوبت در ماکارونی و خواص جریان در سس‌ها و رب‌ها را بهبود می‌بخشد. از گوار در تولید غذاهای حیوانات خانگی نیز استفاده می‌شود و با توجه به اینکه پوسته صمغ گوار شکافته می‌شود و جوانه دانه گوار سرشار از پروتئین است، پودر گوار اغلب برای دام‌هایی مانند گاو، گوسفند، بز، گاومیش، گوزن، زرافه، شتر و مرغ به عنوان جایگزینی طبیعی برای مکمل‌های پروتئینی، استفاده می‌شود.

استفاده از گوار گام در چاه نفت، صنایع حفاری و معدن

پودر صمغ گوار چندین هدف مهم را در صنعت معدن انجام می‌دهد. پلی ساکاریدهای طبیعی، مانند صمغ گوار، مقرون به صرفه هستند، مقاومت بالایی در برابر تخریب مکانیکی و حرارتی دارند و زیست تخریب پذیر هستند، که تضمین می‌کند که دوستدار محیط زیست هستند. پودر صمغ گوار با عمل به عنوان یک بازدارنده خوردگی سبز، که وقتی در غلظت‌های بسیار کم به آن اضافه شود، از تماس فلزات و عوامل خورنده با سطح جلوگیری می‌کند، و  حمل و تولید روغن کمک می‌کند.

همچنین در طول عملیات بازیابی نفت (EOR) می‌تواند به عنوان وسیله‌ای موثر برای شکستگی مایعات عمل کند.گوارگام همچنین به عنوان فلوکولانت عمل می‌کند که باعث ایجاد کلوخه در تصفیه آب می‌شود. صمغ گوار در فرآیند فلوتاسیون بسیار مفید است که به طور گسترده برای استخراج بسیاری از مواد معدنی از سنگ معدن آن‌ها استفاده می‌شود.

استفاده از صمغ گوار در لوازم آرایشی

آرایش، مراقبت از پوست و مو اکثریت بخش لوازم آرایشی را تشکیل می‌دهد. هنگامی که پودر صمغ گوار در ژل‌ها، شامپوها و کرم ها ترکیب می‌شود، بافت صافی ایجاد می‌کند و استفاده را آسان می‌کند. به عنوان یک سورفکتانت، کشش سطحی مایع را از بین می‌برد و اغلب در فرمولاسیون کرم‌های موبر و روان کننده‌ها گنجانده می‌شود.

فقط مقدار کمی برای افزایش قوام محصول مورد نیاز است و خواص غلیظ کننده عالی آن به ایجاد کف کمک می‌کند و آن را برای استفاده در صابون‌ها عالی می‌کند. پودر صمغ گوار به عنوان یک امولسیفایر غیر سمی که به مایعات متصل می‌شود و مواد غلیظی را تشکیل می‌دهد، به طور گسترده در ساخت رژ لب، شامپو، ماسک صورت و نرم کننده‌ها استفاده می‌شود.

صمغ گوار به عنوان ضخیم کننده در بازدارنده‌های آتش

با توجه به سیستم‌های شیمیایی آتش‌نشانی Wildland (WFCS) وزارت کشاورزی ایالات متحده، هنگامی که به عنوان قوام‌دهنده برای بازدارنده‌های آتش برای پراکندگی هوایی استفاده می‌شود، صمغ گوار می‌تواند مایع را به یک «پتو» تبدیل کند و از تبخیر آن در گرما یا از انفجار آن قبل از اینکه به منطقه دراپ برخورد کند، جلوگیری کند.

گوار گام به عنوان ضخیم کننده در کاربردهای نساجی و چاپ

صمغ گوار به عنوان یک ضخیم کننده به دلایل مختلفی جزء مهم در صنعت نساجی است. با توجه به اینکه ترکیب آن قادر به جذب آب و ایجاد خمیر چسبنده است، در صورت استفاده برای چاپ پارچه، فرآیند رنگ آمیزی مستقیم روی پشم، نایلون و ابریشم را آسان می‌کند. آن‌ها توانایی جلوگیری از واکنش های شیمیایی زودرس در فرآیند چاپ را دارند و با جلوگیری از فرسایش شیمیایی، کیفیت چاپ را افزایش می‌دهند.

گوار گام و صنعت داروسازی

کاربردهای گوار در دنیای داروسازی به دلیل توانایی آن در تولید محلول‌های بسیار چسبناک که از فرمول‌بندی محصولات رژیمی و داروها سودمند است، بسیار زیاد است. این ماده به عنوان یک ماده چسبنده، غلیظ کننده و تثبیت کننده و همچنین یک ضد میکروب و ملین عمل می‌کند که آن را برای کاربردهای درمانی ایده آل می‌کند.

در ساخت قرص‌ها، صمغ گوار هم به‌عنوان یک اتصال دهنده و هم تجزیه‌کننده عمل می‌کند که باعث می‌شود قرص در اثر تماس با رطوبت تجزیه شود و اثر دارویی خود را اعمال کند.به عنوان یک کمک‌کننده به کاهش وزن، ویژگی های ژل ساز صمغ گوار باعث کاهش وزن و پیشگیری از چاقی می‌شود. به عنوان یک عامل حجیم کننده در روده عمل می‌کند که با تاخیر در تخلیه معده، احساس سیری را افزایش می‌دهد.

کاربرد صمغ گوار در صنعت کاغذ

استفاده از صمغ گوار در تولید کاغذ منجر به یک محصول برتر می‌شود، زیرا این توانایی طبیعی را دارد که خواص سطح الیاف کاغذ خشک را اصلاح کند و سطحی براق‌تر و متراکم‌تر را برای چاپ فراهم کند. سایر مزایای گوار در تولید کاغذ عبارتند از: موفقیت آن به عنوان یک عامل پیوند؛ خواص غلیظ کننده و ژل کنندگی بی نظیر آن؛ توانایی آن در افزایش استحکام کششی، که به حداکثر تنشی اشاره دارد

که یک ماده در هنگام کشش یا کشیده شدن قبل از شکستن تحمل می‌کند و کیفیت و دوام سطح را بهبود می‌بخشد.شما می‌توانید برای خرید گوارگام وارداتی از هند (گجرات و عبدالقادر) در کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید.

این یک محتوای رپورتاژیست و پرشین لیدی هیچ مسئولیتی ندارد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.