0

مربای به

سایت پرشین لیدی

مربای به

مواد لازم : مربای به

به :یک کیلو

شکر: ۷۰۰ گرم یا سه ونیم لیوان

دانه هل :یک قاشق غذا خوری

آبلیمو :سه قاشق غذا خوری

آب : دو و نیم لیوان

طرز تهیه :

ابتدا به را مثل پرتقال به صورت چهار قاچ می بریم .(اگر سایز به بزرگ بود برای اینکه قاچ ها یک اندازه بشه تعداد قاچ را بیشتر می کنیم .) و به دلخواه پوست به را می گیریم یا نگه میداریم.

حالا قاچ ها را در یک قابلمه مسی سفید کرده می ریزیم .روی آن حدود دو نیم لیوان اب می ریزیم (بهتره اب روی به را بگیره ) و در قابلمه را می گذاریم وروی حرارت پایین می گذاریم تا حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت، به نیم پز بشه .

سپس شکر و دانه های درسته هل را می افزاییم

مجددا در قابلمه را می گذاریم و حدود چهار ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا به تغییر رنگ بدهد . ابتدا صورتی وبعد قرمز خوشرنگ می شود .

در اخر ،‌وقتی مربا رنگ دلخواه را پیدا کرد .اگر شربت ان هم قوام لازم را داشت آبلیمو را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش بر می داریم .

در صورتی که شربت رقیق بود کمی حرارت را زیاد می کنیم تا قوام بیاد وبعد ابلیمو را اضافه می کنیم .

مربای به خوشمزه ما آماده است. برای سرو در ظرف مخصوص میگذاریم و در یخچال نگه داری می کنیم.

 

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *