0

طرز تهیه کشک بادمجان

persianlady.ir

اول از همه بگم این دست پخت مامی جونمه و دستشو میبوسم منم یه غذای دیگه یاد گرفتم.

persianlady.ir

خیلی خیلی خوشمزه بود .امیدوارم شما هم درست کنید چون خیلی راحته

 
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان متوسط ۶عدد
 
کشک ۳۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

نعناع خشک ۱ ونیم ق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه

روغن مایع برای سرخ کردن

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه

بادمجان ها را برش میزنیم و در آب نمک به مدت نیم ساعت می خوابانیم.

بعد با کمی آب می شوریم و میزاریم آبشون خوب بره.

با کمی روغن و حرارت ملایم بادمجان ها را طلایی میکنیم.

کشک را با کمی آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا جوش بخورد.

پیاز ها را خرد کرده و سرخ می کنیم. در ظرفی جداگانه نعناع را هم با روغن تفت می دهیم.

بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب می کوبیم تا له شوند.

کشک را اضافه می کنیم و دوباره با گوشت کوب میزنیم.

فلفل ها را هم اضافه می کنیم.

بادمجان ها را در ظرف مورد نظرمان ریخته و روی آن را صاف می کنیم.

پیاز داغ و نعناع داغ را روی کشک بادمجان تزئین می کنیم.

می توان از سیب زمینی سرخ شده هم در تزئین استفاده کرد.

نوش جان

@

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *