0

طرز تهیه ترشی لیته

سایت پرشین لیدی

ترشی لیته

مواد لازم

گل کلم ۱کیلو

بادنجان ۱ کیلو

هویج ۵۰۰ گرم

تمبر هندی ۱ بسته

سرکه به اندازه لازم

تخم گشنیز، زنجبیل ، سیاه دانه آسیاب کرده ۲ قاشق غذاخوری

موسیر ۲۰۰ گرم

سیر ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل، زرد چوبه به اندازه لازم

طرز تهیه

بادنجانها را حلقه حلقه کرده و به آن نمک بپاشید بعد از یک روز آن ها را آبکش کنید. تمام مواد را خرد کنید در مخلوط آب،سرکه (۱ لیوان)، نمک، فلفل و زرد چوبه بجوشانید. کمی که نرم شد کافی است مواد را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس تمام مواد را چرخ کنید. ادویه ها را می توانید همزمان با جوشاندن مواد اضافه کنید و یا می توانید بعد از چرخ شدن لابه لای آن بریزید لیته ها را در ظرفی مورد نظر بریزید تمبر هندی را با سرکه مخلوط کنید و آن را صاف کنید و آب سرکه را به مواد اضافه کنید. مقداری سرکه روی آن بریزید. البته کمی سرکه داشته باشد نه اینکه مواد در سرکه معلق باشد. در ظرف را بسته و در جای خنک نگهدارید. در ضمن به جای تمبر هندی می توانید از رب انار هم استفاده کنید.

نظرات کاربران

سلام به شما کاربر محترم وبسایت پرشین لیدی، خیلی خیلی خوشحال میشیم اگر نظر خودتون رو درباره مقاله بالا برای ما بنویسید. اما لطفا از موارد زیر پرهیز کنید.

  • از کلماتی چون (عالی بود ، ممنون و ....) استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *