بانوی پارسی
۳

طرز تهیه آش دوغ آذربایجان

این آش دوغ رو دیروز خودم درست کردم . هم راحت بود هم خیلی خوشمزه شد. جای همتون خالی

www.persianlady.ir

مواد لازم

نخود 250 گرم

برنج یک پیمانه

دوغ گازدار 2 لیتر

تره، جعفری، شوید 500 گرم

نمک ، فلفل، سیر تازه

پیاز 2 عدد

کشک و نعناع به دلخواه

طرز تهیه

نخود را از شب قبل خیسانده و هر چندساعت آب آنرا عوض می کنیم. برنج را از شب قبل در آب نمک می خیسانیم.

نخود را با 6لیوان آب بپزید. پس از پخت کامل نخود، برنج را اضافه کرده تا کاملا مغز آن پخته شود. توجه کنید که آب آن زیاد نباشد چون میخواهیم دوغ به آن بیافزاییم.

سبزیهای ریز خرد شده را پس از پخت برنج اضافه می کنیم و در ظرف را نیمه باز می گذاریم . 15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را کم کم اضافه کرده ومرتب هم میزنیم . در ظرف را باز می گذاریم. در آخر نمک و فلفل و سیر خرد شده را اضافه می کنیم. در صورتیکه بخواهید غلظت آش بیشتر شود کمی کشک را حل کرده در آش می ریزیم و میگذاریم چند جوش بخورد.

پیاز داغ ها را روی آش تزئین می کنیم .

نوش جان

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. پریا گفت:

    با سلام
    روش پخت شما عالی بود
    مرسی

  2. یدالله گفت:

    سلام ،
    مقدار سیر تازه ؟
    آیا زردچوبه میشه اضافه کرد ؟
    مدت زمان پختن اش چه مدت است ؟

    1. بانوی پارسی گفت:

      افزودن ادویه و میزان آن به ذائقه خودتون بستگی داره.