بانوی پارسی
۱

جوجه کباب

persianlady.ir

persianlady.ir

مواد لازم

مرغ ۲ عدد

زعفران ساییده شده ۱ قاشق مربا خوری

آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری

روغن زیتون ۵ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

جوجه را تمیز کرده، می شوییم، بالها. سینه و ران را جدا می کنیم. آبلیمو، زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و تکه های مرغ یا جوجه را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در این مخلوط می خوابانیم بعد از این مدت آنها را به سیخ می کشیم و روی آتش، ذغال یا کباب پز سرخ می کنیم. در موقعی که جوجه ها روی آتش هستند از مایه آبلیمو و روغن زیتون روی آنها می پاشیم و با حلقه های لیمو ترش آنها را تزیین می کنیم.

جوجه کباب در فر

جوجه را همان طور که گفته شد آماده می کنیم وبه سیخ می کشیم و در سینی فر قرار می دهیم. فر را اول گرم می کنیم و بعد جوجه کباب ها را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم و گاهی از مایه روغن زیتون و آبلیمو روی آنها می مالیم باید مواظب باشیم جوجه ها خشک نشود برای این کباب در فر ۱ ساعت زمان کافی است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. مژده گفت:

    سایت بانوی پارسی خیلی سایت خوبیه.من عضو این سایتم ولی خیلی کم به ایمیلم مطلب فرستاده میشه لطفا تمامی مطالب هر روز رو به ایمیلم بفرستید.ممنون